2777
2789
عنوان

تحصیل تو چین

| مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 28 پست
دو سال پشت کنکور بودم دیگه حوصلشو ندارم واقعا  چرا ترکیه افتضاحه؟ دختر دایی خودم مهاجرت کرده ت ...

😁😁عزیزم ترکیه از هیچ لحاظ اوکی نیس هیچ لحاظ شاید از لحاظ ارزونی شدید باشه وگرنه امتیاز خاصی نداره .

من خواهرمم رفت اونجا پزشکی خوند بعد یکسال برگشت ایران رادیو کرد الان المانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دنبالشم  از پیجای اینستاگرام دنبال کن اطلاعات بهتری رو در اختیارت میذارن عزیزم  تا جای ...

بیشتر به فکر بورسیه ام چون معدلم بالاعه چن تا پبج تو اینستا دارم ولی حس میکنم همشون به نفع خودشون کار میکنن یعنی  کشورایی که راحت تر میتونن پذیرش بگیرن و پیشنهاد میدن

پزشکی میخوام اینجا که شرایطشو خودتون مطمئنا میدونین دیگه میخوام برم یه کشور دیگه پزشکی بخونم

بنظرم با چندتا موسسه مشاوره بگیر 

از نظر مالی اگه مشکلی نداشته باشی میتونی کشورای بهتری رو انتخاب کنی 

دوم اینکه دانشگاه باید مورد تایید وزارت بهداشت باشه 

ترجیحا کشور انگلیسی زبان سعی کن انتخاب کنی یا حداقل کشوری که زبان یادگیریش راحت تر باشه 

چون چه بخوای چه نخوای باید تا حدودی به زبان اون کشور برای ارتباطات و مسائل دیگه مسلط باشی و البته برای تحصیل فکر میکنم آزمون باید بدی 

گلم میدونم شرایط قبولی تو اینجا یکم دشواره ولی بنظر من کسی که از پس این مسائل بر نیاد درس خوندن به زبان دیگه اونم تو یه کشور دیگه مخصوصا این رشته خیلی دشوارتر خواهد بود براش 

در کل امیدوارم موفق بشی

چجوری رفت المان؟ برای تحصیل رفت؟؟ میشه بکم اطلاعات بهم بدین

بله عزیزم 

بعضی ها راحت طلبی میکنن میرن ترکیه اخه مگه مدرک ترکیه که میده تو خود ترکیه و ایران معتبره؟؟؟؟؟که المانم معتبر باشه 

برای مهاجرت باید ایران درس خوند 

خواهرم بعد یکسال دوباره کنکور داد رادیولوژی خوند اپلای کرد المان 

شرایط خاصی نداشت 

یه مدرک و زبان آلمانی درجه دو   و دوره ۶ ماهه 

هزینش نزدیک ۱۰۰ میلیون شد 

ولی الاندرامدش ماهلی ۱۰۰ میلیونه

چه کشورایی رو؟  اخه میدونین چیه ترکیه ویزا نمیخواد این یه اپشنه

خیلی ترکیه رو پیشنهاد نمیکنم و اینکه تا جایی که اطلاع دارم باید آزمون یوس بدی و اطلاعی ندارم که مورد تایید وزارت بهداشت هست یا نه 

بنظرم با چندتا موسسه مشاوره بگیر  از نظر مالی اگه مشکلی نداشته باشی میتونی کشورای بهتری رو انت ...

میدونم عزیزم، حرفتون درسته من ترکی استانبول و مسلطم دلیل انتخاب ترکیه ام بیشتر این بود و اینکه زبان انگلیسیمم خوبه که الان دارم تقویتش میکنم ولی یکی از دلایلشم اینه که دوس دارم از اینجا برم یکم دور شم ممنونم ازت عزیز همچنین❤💚

بله عزیزم  بعضی ها راحت طلبی میکنن میرن ترکیه اخه مگه مدرک ترکیه که میده تو خود ترکیه و ایران ...

چند سال پیش؟

من دوس دارم تو یه کشور دیگه پزشکی بخونم ایتالیا ام بورسیه میکنه چقدر هزینش خوب بوده دوستای من که تو ترکیه درس میخونن تو دانشگاهای خصوصی سالی ۳۰۰ میلیون اینا هزینه میکنن خب ارزش نداره ادم اینقدر هزینه کنه اخرشم مدرکش معتبر نباشه دیگه