2777
2789
عنوان

دوقطبی خفیف

203 بازدید | 10 پست

داغونم    الان فاز افسردگیمه   حالم بده 

چه کنم بهتر شم   تجربه دارید که حالم خوب کنم ؟ دوقطبی ها 

خونم بهم ریخته شدید  حال ندارم جمع کنم   دوست دارما ولی ارادش ندارم   همش رو تختم   و خواب 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فیبرومیالژیا هم دارم  الان دو سه روزه اونم عود کرده 

درد کمر و دست داذم 

وسواس فکریمم برگشته

‌دوشنبه وقت دکتر دارم     روحیم خرابه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ببین اهنگ بزار بعد کار کن خیلی تاثیر داره  اگه واقعا حسش رو نداری ، به خودت سخت نگیر  چن ...

تو فاز شیداییم کتاب میخونم ولی  الان حس کتاب خوندن ندارم 

چ قرصایی میخوری؟

منم اینجوری ام

دو سال الانزاپین خوردم پرولاکتینم رف بالا

الان کلونازپام و سیتالوپرام و اریپیپرازول میخورم 

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱

کلا مشکلات روحی ریشه دارن با قرص و دارو و راهکار من و این و اون حل نمیشه تا اون ریشه ی عذاب روحت پیدا نشه ببین از چی ناراحتی چه اتفاقی بهمت ریخته که اگر درست شدنیه اول تلاش کن اون مشکلو حلش کنی اگرم حل نشدینیه یعنی یه چیزیه که دیگه نمیشه درستش کرد و اثر روحیش مونده برات با روان درمانی پیش یه روانشناس حاذق باید درست شه اگه ریشه حل نشه هزار تا راه حل و راهکارم بهت بدن فایده نداره کتاب بخون ورزش کن و ... اینا وقتی تاثیر داره که الکی حالت بد باشه ولی اگه مشکلی وجود داره باید اون مشکله حل شه

اگرم مشکلی وجود نداره یعنی بخودی بی انگیزه و بی هدفی که میتونه دلیلش کمبود ویتامین باشه تیروئید باشه و یا هورمونا به هم ریخته باشه که اینام باید اول درمان شه وگرنه هر راهی بری بی فایدست

و دست اخر اگه هیچ کدوم از موارد بالا نبود غلبه ی سوداست که دکترا قبول ندارن اما طب سنتی ریشه همه ی مشکلات روحی میدونتش با پزشک طب سنتی حاذق پیش بری اصلاح مزاج کنی خوب میشی

چ قرصایی میخوری؟ منم اینجوری ام دو سال الانزاپین خوردم پرولاکتینم رف بالا الان کلونازپام و سیتالو ...

فلوکستین ۲۰ 

لیتیوم نوشت   ترسیدم بخورم