وای💔💔خونه ی ما راهش مشترکه بعد من امروز میخواستم برم اتاقم ک طبقه ی بالا بود خونه ی ما جوریع ک اگه بخولی بری اتاقا باید از جلو درد همسایمون رد شیم اقا من هر چی گشتم شال و روسری پیدا نکردم بعد ول کردم دیگ بدون روسری رفتم بعد قشنگگگ همون لحظه مرد همسایه در خونشونو باز کزد بعد نگا کرد دید روسری ندادم سریع سرشو انداخ پایین رف بعد خیلی خجالت کشیدم خیلییییی😭💔ما با این همسایمون رفت و امد داریم و دیگه نمدونم چجوری باهاش دوباره چش تو چش بشم😬😐😭
از اونا انتظار ندارم عزیزم فکرشم نمیتونم بکنم به هر حال من اینجوریم ببخشید میگم پز نمیدم ولی ۳ تاشون ...
عزیزم اصلا شما بگو رئیس جمهور😂...طبیعت و ذات ادم عوض نمیشه 😬
حالا هرجور خود دانی گلی...
تو فیلم ها هم توجه کنی آدم هایی که حتی از هم بیزار بودن یهو عاشق شدن، با چیز های ساده،
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چون اعتقاد ب حجاب ندارم نمیتونم درکت کنم...ولی خب سخت نگیر
helen21 سابقم😐😒هلن ی تیکر زده و مطمئنه سر این تاریخ تو خونش نشسته و ساعت 6 عصر داره چایی میذاره کنار شوهرش بخورن... ی امین میگی؟تورو خدا😭جانم؟عزیز دلم؟نمیخوای برگردی؟من این روزا با همه وجودم هم دوست دارم هم ازت متنفرم... چیکار کردی با دلم ک دلم نه نبودنت رو میخواد نه بودنت رو؟ولی...حال دل من خوب نیست دلبر!برگرد...یک چای میگذارم بنشین ب پای درد و دل من.. من میمانم و تو و یک دنیا حرف!دلم برای چشمانت برای نفس های ارامت تنگ است!من ایمان دارم ک بازهم صبح ها قرار است ب تو صبح بخیر بگویم!برگرد!قول میدهم موقع خواب دیگر خانه را تاریک نکنم,همه تهدیگ غذا سهم خودت,چای نمیخوریم,قول میدهم هر چ تو گفتی همان شود!تو فقط برگرد!خدا جون؟رومو زمین نندازیا😔من به قلبم قول دادم از طرف تو😔منو مدیون قلبم نکن😔دلبر؟من هرشب تصور میکنم امده ای تمام این روزهارا از دلم در اورده ای😔پس چرا حافظ انقدر دروغ میگوید😔😔😔هربار ک حافظ مرا امیدوار میکند ب بازگشتت منه امیدوار شب را صبح میکنم ب امید بازگشتت ولی تو نیامدی😭بیا دلبر قول میدهم همه چیز بشود همان ک تو میخواهی😔