2777
2789
عنوان

بی روسری بودم هم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون ناراحتی، خدا بخشیده... 

ایندفعه مراقب باش😬😁

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من پیش برادر های نامزدم روسری سر نمیکنم لباسمم در حد راحتی‌ه دست میدیم چرا اینقد سخت میگیری

عزیزم شاید شما خیلی راحت میگیری😁

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من پیش برادر های نامزدم روسری سر نمیکنم لباسمم در حد راحتی‌ه دست میدیم چرا اینقد سخت میگیری

خب چون برادر ای نامزدت مص این همسایه های ما مذهبی و .... نیستن بعد ما باهم رودروایسی داریم خیلی😭

lost in the thoughts....

عزیز شما اگه مذهبی هستی و اعتقاد داری به حجاب کارت خیلی اشتباه بوده ولی خب خدا میبخشه

اگه هم مثل بقیه برات مهم نیست دیگ عذاب وجدان نداره ک

صدتا اینطوری دیدنت این یکی هم روش 

میشه لایک نکنید 😁
خب بعد چی شد؟

مرد بدی نیس بنده خدا سرشو انداخت پایین یه سلامی کرد بعد روشو کرد اون ور رفت . بعد رفتم زنگ خونشو زدم زنش بیاد یه طوری درو برام باز کنه 😬 ۴ ساعت با در ور رفتیم باز نشد اخرش مامانم اومد 💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بدتر از اینکه لخت مادرزاد طرف ببینی 

یا یکی تورو لخت ببینه که نیست 😂

سخت نگیر توجه نکن به عمد که نبود 

گرچه شاید برای من نداشتن روسری تفاوتی نداشته باشه میخواد هرکی باشه ولی خب شما اعتقاداتت میدونم سخت اینکه میگم توجه نکن دارم تمام سعیم میکنم خودم بزارم جای تو وقتی به عمد نبوده تو الان فقط داری خودت اذیت میکنی اون بنده خدام شاید اصلا تو فکرش نیست