نیکیییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2853 عنوان ۹ هفتم از حالت تهوع امونم بریده شده 164 بازدید | 18 پست خدا قهرش نگیره خیلی خوشحالم از بارداریمولی با این تهوع لعنتی چیکار کنم دیگ اندازه ی پشه جون تو تنم نموندههمش فک میکردم دوران بارداری چقد شیرینه دکترمم قرص داده ولی گفته نخوری بهتره رفتمم سرچ کردم کلی عوارض داره نوشته ۳ ماه اول بارداری مصرف نشه به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻♀️🧠🏡 تو لياقتشو داري⛱🎈🧸 1400/10/18 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 منم ۶ هفته ولی اصلا حالت تهوع ندارم خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
نیکیییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2853 منم ۶ هفته ولی اصلا حالت تهوع ندارم از اخر هفته ۶ شروع شد واسم به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻♀️🧠🏡 تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
پسرودخترم عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 9635 منم الان دوازده هفته ام حالم اینقدر بده.شوهرم میگه اینقدر خراب شدی مثل مریضی کمرت راست نمیشه
نیکیییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2853 منم الان دوازده هفته ام حالم اینقدر بده.شوهرم میگه اینقدر خراب شدی مثل مریضی کمرت راست نمیشه وای ینی تا هفته ۱۲ ام خوب نمیشه خدااا چجوری تحمل کردیییییقرص میخوری؟؟هیچ فنی نیس یکم بهتر شده باشی بهم بگی؟ به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻♀️🧠🏡 تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13815 بیخیال باورکن بارداری همینشم شیرینه😃😁من کل ۹ماه رو تهوع داشتم ازدرودیوارحالم بهم میخورد😂 آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
mary۱۹۹۶ عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 2514 دردشو سختیشو ب جون بخر منم فکر میکردماینماه دیگه باردارم ک امروز نزدیک ۵۰ روز تاخیر پریود شدم و دندون درد و دل درد باهم دارم از درد میمیرم بغیر از پولدارا بقیه برا بدبختی و درد کشیدن ب این دنیا اومدیم
نیکیییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2853 بیخیال باورکن بارداری همینشم شیرینه😃😁من کل ۹ماه رو تهوع داشتم ازدرودیوارحالم بهم میخورد😂 اخه چجوری شیرین باشه وقتی نمیتونم ی ناهار واس شوهرم درس کنمخودم ک هیچی اصن خسته از سرکار میاد برنج میذاره میرم زیر پتو ک بوش بهم نخورههر چی فک میکنم ی چیز نیس ک خوشم بیاد به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻♀️🧠🏡 تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
پسرودخترم عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 9635 وای ینی تا هفته ۱۲ ام خوب نمیشه خدااا چجوری تحمل کردییییی قرص میخوری؟؟ هیچ فنی ... ن. من تا5ماهگی همینطورم.قرصم بهم دادن ولی خوب نشدم. ان شاالله که مثل من نباشی
نیکیییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2853 دردشو سختیشو ب جون بخر منم فکر میکردماینماه دیگه باردارم ک امروز نزدیک ۵۰ روز تاخیر پریود شدم و دندو ... فدات بشم منم چن ماهی ک منتظر بودم خیلی عذاب اور بود برامخدا تو بیخیال ترین حالت ممکن دل ادمو روشن میکنه نا امید نباش برات دعا میکنم حتما ی مامان پر انرژی بشیتوام دعا کن من بتونم یکم غذا بخورم به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻♀️🧠🏡 تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
نیکیییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 2853 ن. من تا5ماهگی همینطورم.قرصم بهم دادن ولی خوب نشدم. ان شاالله که مثل من نباشی اصلا از شدتشم کم نشد؟؟ به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻♀️🧠🏡 تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
پسرودخترم عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 9635 بیخیال باورکن بارداری همینشم شیرینه😃😁من کل ۹ماه رو تهوع داشتم ازدرودیوارحالم بهم میخورد😂 وقتی ب دنیا بیاد یادت میره این همه سختی.ب قول بقیه درد ب عاریه .
پسرودخترم عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 9635 اصلا از شدتشم کم نشد؟؟ من ن. ولی وقتی ب دنیا بیاد برات میشه خاطره تو برای من دعا کن منم برای تو
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13815 اخه چجوری شیرین باشه وقتی نمیتونم ی ناهار واس شوهرم درس کنم خودم ک هیچی اصن خسته از سرکار ... بخداشیرینه من الان تاپیک شمادیدم دلم تنگ شدواسه اون ۹ماه تهوع😂باورکن من افتضاح بودم غذاکه هیچ حتی وسایل خونمون پتو بالش هرچی میدیدم حالم بدمیشد آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
mary۱۹۹۶ عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 2514 فدات بشم منم چن ماهی ک منتظر بودم خیلی عذاب اور بود برام خدا تو بیخیال ترین حالت ممکن دل ادمو ... باشه عزیزم ایشالا ک نینی جون مامانشو اذیت نکنه و بارداری راحتی داشته باشی