2777
2789
عنوان

اسم ماهدخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 22 پست

من عاشق اسمایی هستم ک با دخت تموم میشه..احساس میکنم خیلی اصیل هستن..حیف ک واسه دخترم سر سری رد شدم و ب شوهرم گفتم هر اسمی ک دوس داری بذار

کاش اون موقع پافشاری میکردم چیزی ک خودم دوس داشتم

البته الان پشیمون نیستم..اون موقع هم همچین عاشق ی اسم نبودم ک بگم نذاشتن

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
قشنگه عزیزم 😍😍 از این اسمای عجق وجق امروزی خیلی سرتره

😍😍🌷

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق اسمایی هستم ک با دخت تموم میشه..احساس میکنم خیلی اصیل هستن..حیف ک واسه دخترم سر سری رد شدم و ...

سلامت و موفق باشه،اسمش چیه؟❤️

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
نمیدونم عزیزم بیماری من رو روانپزشک تشخیص دادن اونم از بچگی بیماری من سطحش خیلی عمیقه . انشالله ک شم ...

عزیزدلم همیشه شاد و موفق باشی،دنیات رنگی رنگی باشه،من فکر میکنم اتفاقا این نگاه های متفاوت از آدمای دیگه خیلی هم خوبه،خیلی از هنرمندها دقیقا همینطوری نگاهشون متفاوته بعد هم به نظر من خیلی وقتها آدمها به اون اقلیت متفاوتی که نمی تونن درکشون کنن میگن بیمار درحالی که اونها بیمار نیستن و فقط متفاوتن🌷❤️

ارمغان

خیلییی قشنگه این اسمم

قشنگه عزیزم ،قدمش پر خیر باشه براتون 

سلامت و شاد باشی خودت و عزیزانت عزیزم🌷❤️

عزیزدلم همیشه شاد و موفق باشی،دنیات رنگی رنگی باشه،من فکر میکنم اتفاقا این نگاه های متفاوت از آدمای ...

تشکر از تعبیر و انرژی زیبات گلم 💕😊

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792