2777
2789
عنوان

(گوش شیطون کر)خیانت ببینی, جدا میشی؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 43 پست
بنظرم کار اشتباهی کردی اینقد راحت راهو جلوش باز کردی 

ترجیح میدم هر وقت همو نخوایم خیلی راحت جدا بشیم تا اینکه زیر ابی خیانت صورت بگیره وقتی خیانت میشه یعنی طرفو نمیخواد دیگه 

موندن تو زندگی که طرف نخوادت هیچ لطفی نداره 

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدامیشم ...واقعنم دارم جدامیشم جداییم دلایل دیگه هم داره ولی خیانتش تازگی برام روشدکه امکان نداره برگردم بهش بااینکه دوسش دارم خیلی ولی متنفرم ازش روانی شدم دیگخ همش گریه میکنم

به خواستن ربط نداره که.اکثر اینا که خیانت میکنن زندگی و همسرشونو دوست دارن.اینم به چشم یه تفریح میبی ...

خب میگم که وقتی همچین شرطی بینمون گذاشتیم پس خیانت ببینم جدا میشم چون تو منگنه نذاشتمش  و وقتی دوستم داره حق نداره کسیو تو زندگی بیاره جز من😊

نه اینا ارواح ما هستن که دارن جواب میدن

گفتم شاید رفته باشن از تاپیک...اگه همسرتون یه مردی باشه که هرشب مشوب بخوره و مست بیاد خونه بد اخلاق باشه کلا تو خونه حرف نزنه  و محبتی بهت نداشته باشه شایدم خیانت کنه به خونه و زندگی اهمیت نده اهل رفت و امد و مهمونی دادن و رفتن نباشه...تنها حسنش اینه که پول میده اونم نه هرچی بخای باید براش توضیح بدی برای چی میخای و چقدر ازش جدا میشین....ازدواج دومتون هم باشه ؟؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

برو پیش مشاور . اینجا همه تجربه شخصی داریم علمش رو نداریم .تجربه ی من: دوتا بچه دارم , سه سال پیش متوجه خیانت همسرم با زن همسایه شدم , خلاصه بگم دگ ب غلط کردن افتاده , تمیشه جوری ک نفهمه چکش میکنم , دگ خیانت نکرده چون خیلی میترسه ک من طلاق بگیرم . امااااااااااا عموی شوهرم ۱۸ ساله ک من میشناسمش , سه تا زن عقدی گرفته تا حلا , صیغه هم نمیدونم سالی دوتا حداقل گرفته . زن اولش فقط هست بقیه همه طلاق گرفتن . میخوام بگم بستگی داره شوهرت چجور ادمیه , بعضی مردا مث عموی شوهرم کلا طرز فکرشون فرق داره . بعضیا هم مث شوهر من میشه کنترل کرد . 

اگه با داشته هایت احساس خوشبختی نکنی ، با نداشته هایت بدبخت میشوی

اگه واقعا مطمئن باشم رابطه دوستی جدی میخواسته جدا میشم مخصوصا که دو بار تکرار شده . چون ما خانما روحیمون حساسه و نمیتونم یه عمر با تردید و استرس زندگی کنم . اگرم بچه داشتم سرایطم سخت بود شاید نمیتونستم راحت جدا شم اما اونوقتم اگه خیانت ج ن س ی میکرد بی برو برگرد جدا میشدم حتی اگه ده تابچه داشتم

خب میگم که وقتی همچین شرطی بینمون گذاشتیم پس خیانت ببینم جدا میشم چون تو منگنه نذاشتمش  و وقتی ...

اره کاملا حرفت درسته ، دیگه از اول موضع تو رومیدونه نمیتونه بعد اگه خدای نکرده پاشو کج گذاشت بگه نمیدونستم اشتباه کردم ...

گفتم شاید رفته باشن از تاپیک...اگه همسرتون یه مردی باشه که هرشب مشوب بخوره و مست بیاد خونه بد اخلاق ...

بستگی به خودت داره . اگ تخصصی یا هنری داری , پشتوانه مالی داری , زن قوی هستی جداشو . اما اگ هیچ کدوم رو نداری و روحیت هم زیاد حساس نیست بیخیالی طی کن . مادرشوهر و خواهر شوهر من شرایطشون شبیه تو هست . هردوتاشون از بس بیعارن , توپ تکونشون نمیده! خیلی از خانمها راحت با این شرایط زندگی میکنن, خیلیها هم نه . خوب و بد نمیکنم , هر جور که شخصیتت هسنت همونجوری زندگی کن نه برخلافش . مادر شوهر من عشقش اینه فقط وسایل خونه بخره و یخچالش پر باشه و طلا بخره , دختراشم مثل خودشن . خب چ اشکالی داره همینجوری راحتن . من اما شوهرم اگ اشتباهی کنه انقدر باهاش دعوا میکنم ک ب گ و ه خوردن بیفته . خودمم اذیت میشم ولی خب شخصیتم اینجوریه

اگه با داشته هایت احساس خوشبختی نکنی ، با نداشته هایت بدبخت میشوی
گفتم شاید رفته باشن از تاپیک...اگه همسرتون یه مردی باشه که هرشب مشوب بخوره و مست بیاد خونه بد اخلاق ...

من بودم سعی میکردم با مشاوره به راه بیارمش اما اگه میدیم نه نمیشه جدا میشدم هر چند برا بار دوم خیلی سخته اما از ذره ذره مردن بهتره

بستگی به خودت داره . اگ تخصصی یا هنری داری , پشتوانه مالی داری , زن قوی هستی جداشو . اما اگ هیچ کدوم ...

این هیچ.جوره حاضر نیس کاراشو ترک کنه کاری کرده ازش میترسم حق یه کلمه اعتراض ندارم....راستش خانوادم پشتم هستن وضعشونم خوبه ولی خودم هیچ منبع درامدی ندارم ...ممنونم که جواب دادی

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
من بودم سعی میکردم با مشاوره به راه بیارمش اما اگه میدیم نه نمیشه جدا میشدم هر چند برا بار دوم خیلی ...

به هیچ وجه و هیچ جوره نمیخاد کاراشو ترک کنه ...اینا جزوی از اخلاقهاش بود ....تو شرایط بدیم...لطفا دعام کن ...ممنونم گلم از جوابت ..

اره کاملا حرفت درسته ، دیگه از اول موضع تو رومیدونه نمیتونه بعد اگه خدای نکرده پاشو کج گذاشت بگه نمی ...

اره بخاطر همین بود چون همسرم خودشم وقتی میره بیرون و میاد میگه حالم بهم میخوره از این همه کثیف کاری که مردم میکنن وقتی خیانت میکنن یعنی طرفشونو نمیخوان گفتن دوستت دارم هم الکیه ادم کسیو بخواد تعهد داره پس اینو گذاشتیم که دوطرف راحت باشن رابطه سه نفره که نمیشه😊