سلام عزیزان تو زندگی خودتون یااطرافیانتون تجربه هایی دارین که تاوان کاریتونوبدین یا اتفاقی بیوفته براتون که بفهمین اره بخاطرهمون کارم این سرم اومدو...؟
با اجازه استارتر خانوما مسی هست چند جز قرآن مونده ب نیت حضرت زهرا سلام الله علیه برداره
عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه میکنه سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدم میشناسم با جادو و طلسم شوهرشو کشت و با دوتا بچه رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره الانم بارداره از شوهر جدیدش و دارن زندگیشونو میکنن به بهتری شکل ممکن
حتی تو مراسم ختمش یه قطره اشک هم نمیریخت
ماها یه مورچه میکشیم تا مرز خودکشی میریم
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊
پدر شوهرم ومادرشوهر و جاری و خواهرشوهر به همراه شوهرهاشون میرن دیزین مادرشوهرم یه سگی رو میبینه که یه گوشه وایستاده میلرزه از سرما پدرشوهرم میگه بیا بریم بنده خدا مادرشوهرم دلش میسوزه نمیره و این حرفا یهو میگه جلو بقیه ولش کنید این عقل نداره 😐(بی ادب) بعد میاد از جوبی یه راه ابی رد بشه پدرشوهرم یهو پاش گیر میکنه با صورت میخوره زمین بماند که دستاش داغون شده دهنشم زخم شده