2777
2789
عنوان

کارما

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 26 پست
🤣🤣🤣🤣

حالا هرکی میپرسه رشته دخترت چیه الکی میگن گرافیک😂😂😂حتی روشون نمیشه بگن رفته مدیریت خانواده

یعنی اصلا رشته ای قبول نشد فرستادنش مدیریت خانواده

ولی من انسانی قبول شدم معدلم بالا بود بخاطر علاقم رفتم

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراوان دیدم.هم واسه خودم هم واسه دیگران.چند سال پیش مادربزرگم فوت کرد.چون تو شهر خودش نبود خب خیلی کم اومدن مراسم.چون راه دور بود. بعد یکی چند بار گفت وای ننه چرا هیچ کس نیوند.آخی.و از این حرفا.من کلا زیاد اهمیت نمیدم به حرف دیگران.کلا جواب نمیدن.بعد خودش فوت کرد.اون اول کرونا که آرامستان ها رو بسته بودند و اجازه مراسم نمیدادند.کلا هیچ مراسمی گرفته نشد هیچ کس هم نرفت.

یه خانوم همسن من بود دو تا مون تقریبا با هم ازدواج کردیم. اون و شوهرش همش بگو بخند بودن و زبون میریختن، صداشون رو عوض میکردن و تو جمع نی نی میشدن و با هم مثل نی نی ها حرف میزدن و قربون صدقه هم میرفتن وبه منم مسلما هیچ ربطی نداشت ولی اونها به من میگفتن که تو از پشت کوه اومدی و املی. مادر و پدرش به من میگفتن آخ که دخترمون چه زبونی داره و شوهرش چه زبونی داره بچه اینا چی میخواد بشه و رو ابرا بودن. به من میگفتن تو عالم هپروت سیر میکنی و میخندیدن. این خانوم و آقا که بچه دارشدن، بچشون مشکلات اعصاب داره همش پوست لبش رو میکنه و... همش زمین رو نگاه میکنه. به هیچکس سلام نمیده و حرف با غریبه ها نمیتونه بزنه تو مدرسه هیچ دوستی نداره و با بغل دستیشم ارتباط نمیتونه بگیره الان نه سالشه. پیش روانشناسم میبرن. تمام فامیل میگن چرا بچش اینطوریه. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
آفرین بهت یه حس غرور وافتخار شیرینی داره این

عاره من کلان هرکی بهم بدی کنه میسپارم به خدا چوب خدا صدا نداره ولی درد داره

قبلنا دختردایبم با خانوادش دعواش میشد بهش میگفتن داری شبیه فلانی میشی(منظورشون من بودم)چون ابتدایی بودم چادری نبودم ولی الان همش میفرستنش پیش من همش میگن کاشکی مثل فلانی بشی(من)گروهی برم جایی برم سریع اونم میفرستن 

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

هر انسانی، انسانی دیگر را سرزنش کند، نمیرد تا خودش به آنچه که سرزنش کرده مبتلا شود. پیامبر اکرم

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
عاره من کلان هرکی بهم بدی کنه میسپارم به خدا چوب خدا صدا نداره ولی درد داره قبلنا دختردایبم با خانو ...

منم قبلا خط چشم میکشیدم کلاس ششم بودم زنداییم همه جا رفت گف این دختره فلانه دوس پسر داره و اینا

الان تو محیط ما که همه چادرین دخترش مانتو جلوباز و موهاشو مثل پسرا میزنه

به هیچ بزرگتری هم احترام نمیزاره

منم بهترین دانشگاه قبول شدم و همه ازم تعریف میکنن😎😂

یه خانوم همسن من بود دو تا مون تقریبا با هم ازدواج کردیم. اون و شوهرش همش بگو بخند بودن و زبون میریخ ...

وای من همیشه میگم باید مواظب باشی چه حرفی از دهنت در میاد چون یه روزی جای  حرفات وای میسی .