2777
2789
عنوان

کارما

311 بازدید | 26 پست

سلام عزیزان تو زندگی خودتون یااطرافیانتون تجربه هایی دارین که تاوان کاریتونوبدین یا اتفاقی بیوفته براتون که بفهمین اره بخاطرهمون کارم این سرم اومدو...؟

با اجازه استارتر خانوما مسی هست چند جز قرآن مونده ب نیت حضرت زهرا سلام الله علیه برداره

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

صد درصد 

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالم میگفت بعدن نمیشه جمعت کرد فقط بخاطر اینکه ابتدایی چادر سرنکردم

الان ۱۸ سالمه دخترش چادرشو گرقت نمیشه جمعش کرد همش قلبونو و کافی شاپه 

خودشم چادرشو گرفت 

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

توی یکی از تاپیکام نوشتم مادرشوهرم با جاریم چکار کرد 

دیروز مادرشوهرم تصادف کرد 

جوری جاریه بیچاره منو زده بود ی دستش شکسته بود 

حالا خودش دو تا از دنده هاش و پاش شکسته 

نمیدونم کارمای اون کارشه یا نه ولی در هر صورت بدی کردن بده 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

نه اصلأ

آدم میشناسم با جادو و طلسم شوهرشو کشت و با دوتا بچه رفت با یکی ازدواج کرد که پولداره الانم بارداره از شوهر جدیدش و دارن زندگیشونو میکنن به بهتری شکل ممکن

حتی تو مراسم ختمش یه قطره اشک هم نمیریخت

ماها یه مورچه میکشیم تا مرز خودکشی میریم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

رفتم رشته گرافیک عکاسی داییم گفت اینا چیه شغل نداره هی مسخره میکرد دخترش حتی نتونست رشته منو بره درسش ضعیف بود رفت مدیریت خانواده

قبلا پز میداد انسانی میخاد بره

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

پری روز 

پدر شوهرم و‌مادرشوهر و جاری و خواهرشوهر به همراه شوهرهاشون میرن دیزین مادرشوهرم یه سگی رو میبینه که یه گوشه وایستاده میلرزه از سرما پدرشوهرم میگه بیا بریم بنده خدا مادرشوهرم دلش میسوزه نمیره و این حرفا یهو میگه جلو بقیه ولش کنید این عقل نداره 😐(بی ادب) بعد میاد از جوبی یه راه ابی رد بشه پدرشوهرم یهو پاش گیر میکنه با صورت میخوره زمین بماند که دستاش داغون شده دهنشم زخم شده 

حالا این کارماست حتما دیگه دل شکوندن هنر نیست