2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

106 بازدید | 19 پست

من میخوام برم فنی حرفه ای اما میگن فیزیک و شیمیش زیاده انسانی توی عربی و ادبیات خیلی خوبم اما حفظیاتم اونقدر خوب نیست از طرفیم محبورم برم انسانی چون زیاد ریاضی نداره از ریاضی متننفرممم(ممنون میشم نظراتتونو بگین چون کسی نیست کمکم کنه مشاور مدرسه‌ هم آنچنان کمک نمیکنه)مدرسه‌م شاهده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسانی بر طبق علاقه ریاضی و فیزیک نداره یا اگر داشته باشه خیلی کم اما تجربی و ریاضی کلا ریاضی فیزیک زیادی داره و شیمی خیلی سخت که تو کنکور هم سخت میشه سوالاتش رو جواب داد

انسانی بر طبق علاقه ریاضی و فیزیک نداره یا اگر داشته باشه خیلی کم اما تجربی و ریاضی کلا ریاضی فیزیک ...

خودمم بیشتر رو انسانی فکر میکنم چون من ۵ ساله بیرون از مدرسه زبان انگلیسی میخونم و ۲ یا ۳ سال دیگه مدرک تدریسم رو میگیرم و خودمم به شدت علاقه دارم الان دوست دارم برم انسانی تا کنکور زبانم بدم با درسای انسانی برای دانشکاهم اشنا بشم اما کسایی که انسانی برداشتن توی فامیلا خیلی میترسوننم

خودمم بیشتر رو انسانی فکر میکنم چون من ۵ ساله بیرون از مدرسه زبان انگلیسی میخونم و ۲ یا ۳ سال دیگه م ...

چرا از چی انسانی بد میگن؟ ببین درسای هر رشته ای که بری سخته چه ریاضی چه تجربی چه انسانی هر درسی سختی خودشو داره کلا هیچ وقت درس خوندن کار آسونی نیست اما دنبال علاقت برو‌که وقتی داری درس میخونی با عشقو علاقه بخونی نه با نفرت و عذاب 

چرا از چی انسانی بد میگن؟ ببین درسای هر رشته ای که بری سخته چه ریاضی چه تجربی چه انسانی هر درسی سختی ...

حتما ممنون ازت❤️و اینکه انسانی زیست و فیزیک و شیمی یا ریاضی زیاد داره؟😵‍💫

خودمم بیشتر رو انسانی فکر میکنم چون من ۵ ساله بیرون از مدرسه زبان انگلیسی میخونم و ۲ یا ۳ سال دیگه م ...

ببین من عاشق زیست و درسای تجربی بودم اما به شدت از محیط بیمارستان بدم میومد برای کنکورم دوست داشتم دارو سازی یا دندون پزشکی قبول بشم که نشد مامایی قبول شدم چون دوست نداشتم نرفتم الان مهندسی پزشکی میخونم اما درسام پر از ریاضی و فیزیکو برقه رسماً دارم عذاب میکشم اما چون ۴ ترم خوندم حیفم میاد رشتمو عوض کنم دارم میخونم که شاید خارج از ایران بتونم ازش استفاده کنم 

حتما ممنون ازت❤️و اینکه انسانی زیست و فیزیک و شیمی یا ریاضی زیاد داره؟😵‍💫

خواهش میکنم ریاضی و فیزیک خیلی نداره فیزیک که اصلا نداره ریاضی یکم در حد اتحادو این چیزا شیمی فک نمیکنم داشته باشه 

ببین من عاشق زیست و درسای تجربی بودم اما به شدت از محیط بیمارستان بدم میومد برای کنکورم دوست داشتم د ...

موفق باشیی❤️✨ من اما حیلی از درس خوندن بدم میاد بعد کلا من یه جوریم که سر امتحان هررر درسی کلا نمیخوندم نمره‌ش خوب میشد چون یادش گرفته بودم سرکلاس یعنی انکار ۹۹ درصد اطلاعات و نمره‌م بخاطر یادگیری بود حالا هرچقدرم الان میخونم نمیتونم به قبلم برسم چون کلاسا آنلاینه امتحانا حضوری

موفق باشیی❤️✨ من اما حیلی از درس خوندن بدم میاد بعد کلا من یه جوریم که سر امتحان هررر درسی کلا نمیخو ...

شرایط سخته و واقعا الان شما حق داری اما حضوری بشه کلا همه چی اوکی میشه این مجازی درس خوندن داره پایه رو‌ خراب می‌کنه اما نگران نباش درست میشه ببین دلت چی میگه و به چی علاقه داری همونو انتخاب کن 

شرایط سخته و واقعا الان شما حق داری اما حضوری بشه کلا همه چی اوکی میشه این مجازی درس خوندن داره پایه ...

خیلی دوست دارم برم انسانی اما با نمره هایی که الان دارم فکر نمیکنم کار و دانشم قبول بشم اما خب فکر میکنم معدلم کمتر از ۱۶ نشه من قبلا معدلم از ۱۹ و ۴۳ پایینتر نیومده بود اما الان.....🤦🏻‍♀️

خیلی دوست دارم برم انسانی اما با نمره هایی که الان دارم فکر نمیکنم کار و دانشم قبول بشم اما خب فکر م ...

خوب مجازی درس خوندی حضوری داری امتحان میدی این شرایط طبیعیه نگران نباش میتونی انسانی بری