2777
2789

نمیتونم توصیف کنم که دوستای بسیاااار صمیمی چقدر از هم‌ دور شدیم، یکی از دوستام زودتر از من عقد کرد و چهره جدیدی رو از خودش نمایش داد....تا روز قبل بله برونش نمیدونستم ماجرا چیه... همش فکرمیکنه چشم میخورن‌...نمیدونم شاید فکردیگه ای داره ولی من دلیل این کاراشو نمیدونم...ما با هم خیلی خوب بودیم و خیلی از زندگی هم میگفتیم برای هم اما الان یهو مثلا میگه فردا داریم میریم کربلا حلال کنید...همشم میگ یهویی شد ...من زیاد از این موضوعات ناراحت نمیشدم تا اینکه تازگیا از یه اشنا شنیدم عروسی دوستم فلان ماه  مثلا بهمن و حتی فلان روزه اتفاقا دو روز بعد اون دوستمو دیدم گفتم عروسیت کیه گفت مثلا تیرماهه مگ اینکه تالار جا خالی داشته باشه بیفته جلو....به خودم شک کردم از فکرایی که راجع بهش کردم خجالت کشیدم تا اینکه تازگیا گفت عروسیش  بهمنه و جلوافتاده....نمیتونم باورکنم اینهمه برام فیلم بازی میکنع...بخدا وقتی میبینمش انقدر محبت میکنه که میگم همه فکرام اشتباهه....چرا باید هربار خودمو بااین رفتارهای بد دیگران اپدیت کنم...یاد گرفتم ادا در میارن تظاهر میکنن باهات خوبن، اما همش فیلمه....شما بودید رابطتون رو با ادمی که به ظاهر دوستت داره و باهات رو راسته ولی اینجوره و خیلیییییی وقته با هم دوستید چکار میکردید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوستم نامزد کرد کلا دیگه سین نمیکنه پیامو 😂😂😂

بابا بخدا ماها بخیل نیستیم  چرا فکر میکنین خیلی کار شاخی کردین و شوهرتونو میدزدن

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

خودتو ناراحت نکن نمیدونم چرا ازدواج ک میکنن دنیا ها عوض میشه .کلا دوستای دوران متاهلی و مجردی دو دسته هستن باید مجردی رو فراموش کنی و وارد مرحله جدید بشی 

اینم تقصیر هیشکی نیست اتوماتیک وار دیگه حرف مشترک پیدا نمیشه یه مسائلی پیش میاد ک سرد میشن از هم

منم دوستم نامزد کرد کلا دیگه سین نمیکنه پیامو 😂😂😂 بابا بخدا ماها بخیل نیستیم  چرا فکر میکنی ...

😂😂😂خب نمیشه نمیدونم چرا ربطی ب حسادت نداره ادم ناخوداگاه فاصله میگیره گاهی حوصله نداره گاهیم وفت ندارع

نه بفکر تو نیست اونجوری نمیگم میگم مثلا خودشم مطمئن نبود خواسته اول مطمئن بشه بعد بتو بگه

جالبه که ده پشت اونور ترتاریخ دقیق عروسیشو میدونست اونوقت عروس مطمین نبوده

جالبه که ده پشت اونور ترتاریخ دقیق عروسیشو میدونست اونوقت عروس مطمین نبوده

نمیدونم عزیزم بهتره بجا خودخوری بهش بگی مثلا بگو فلانی خبر داشت ولی توو ازت پرسیدم نگفتی ناراحت شدم چرا بهم نگفتی مگه غریبه ام 

میتونی بپرسی اینجوری ناراحتیت از بین میره 

😂😂😂خب نمیشه نمیدونم چرا ربطی ب حسادت نداره ادم ناخوداگاه فاصله میگیره گاهی حوصله نداره گاهیم وفت ...

والله من همه دوستام متاهلن باهاشون بیرون میرم همیشه باهم در ارتباطیم ولی این خیلی ندید بدید بود 

اخه جالبیش اینجاست ما فقط باپیام درارتباط بودیم شهرامون جداس

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
والله من همه دوستام متاهلن باهاشون بیرون میرم همیشه باهم در ارتباطیم ولی این خیلی ندید بدید بود  ...

آرعع خب ولی منم بعد عقد با دوستای مجردم بدون کات کردن پی ام نمیدیم چون اونا چندین بار رفتن بیرون ولی من نتونستم یا درگیر ناراحتی بعد دعوا بودم یا خودم مسافرت بودم بانامزدم یا .... نمیشد برم اونام کلا عید ب عید فقط تبریک تمام تازه اونم من میفرستم😂

ولی متاهلا چون خودشونم درگیر زندگیو بچه ان درک میکنن مثلا ی دوست متاهلم اونم مثل منه زنگ میزنه نگار فلان روز فلان ساعت بریم فلان جا اگ وقتت ازاده منم یا میرم یا اگ اتفاقی افتاد بهش میگم ناراحت نمیشه یا نمیگه الکی میگی چون خودشم دقیقا این مشکلاتو دارع

نمیدونم عزیزم بهتره بجا خودخوری بهش بگی مثلا بگو فلانی خبر داشت ولی توو ازت پرسیدم نگفتی ناراحت شدم ...

عزیزم بنظرت خودمو با اینکار گول نمیزنم؟ دوستم داره برام فیلم بازی میکنه...اونوقت من برم بگم منو فیلم نکن...اینجور ناراحتیم از بین میره؟ فقط حس میکنم خدا داره منو از دوران سادگیم میکشه بیرون...خدایا شکرت چیزایی رو میکنی که انقدر ساده و خام نباشم...هزار بار شکرت....

عزیزم بنظرت خودمو با اینکار گول نمیزنم؟ دوستم داره برام فیلم بازی میکنه...اونوقت من برم بگم منو فیلم ...

نه بهش بگو ب دو دلیل اینکه خودت اروم میشی حرص نمیخوری ک اون داره از سادگی من سواستفاده میکنه دو اون یا منظوری نداره برات توضیح میده یا منظور داره ک اونم مشخص میشه 

و البته متوجه میشه ک ازش ناراحتی از سری های بعد اگ دروغ باشه حرفاش دیگ بهت دروغ نمیگه بازم میل خودته