2777
2789
عنوان

خرید پرنده

313 بازدید | 48 پست

سلام خوبین

من از حیونا میترسم و میخام که به این حسم غلبه کنم و دوس دارم برای شروع یه پرنده بخرم

چی خوبه بنظرتون؟

قیمتشم اگر میدونید بگید

یه پرنده ای که بیاد بشینه دو دستم مثلا 

نمیخام همیشه تو قفس باشه

عروس هلندی

طوطی 

کاسکو 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرغ عشق و قناری قیمتش مناسبه آزاد هم میتونی نگه داری. دستی هم باشه راحت میاد رو دستت

فقط مرغ عشق هم زود مریض میشه هم راحت بقیه پرنده‌ها رو مریض میکنه خواستی بگیری از سلامتش مطمئن شو

فقط اینکه سعی کن دو سه روز اول به ترست غلبه کنی بعد آزادشون کن

چون زود استرسی میشن 😅

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

مرغ عشق جفتی ۴۰۰

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️