2821
2789
عنوان

خرید پرنده

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 48 پست
مرغ عشق دستی میشه؟؟  تو قفس نباشن میرن

بله میشه از بچگی باید دستیشون کنید

برای من آزادن دو تا دارم تو تراس آزادن

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خیلی عاطفیم اگه مریض شن افسرده میشم

به نظرم قناری مناسب تر باشه البته ما نداشتیم ولی کلا طوطی ها عاطفی هستند الان ما یه کاسکو داریم میاد روبروی من می ایسته زل میزنه تو چشمام عین عاشقا  

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
من چند روز پیش قیمت کردم و حتی یدونه خریدم ۲۰۰ تهرانم من از خیابان شریعتی اون که گفته ۲۷۰ جوجن بای ...

من سردرنمیارم ولی خیلیم کوچیک نبودن البته من پرنده های دیگه رو ندیدم نمیدونم

من تبریزم 

من سردرنمیارم ولی خیلیم کوچیک نبودن البته من پرنده های دیگه رو ندیدم نمیدونم من تبریزم 

به کوچیکی نیست به شکلشونه به ظاهرشون

مولد باشن دونه ۲۰۰ هست بالغ یعنی

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
آهان مرسی 

خواهش میکنم 

کوچولو بگیرم میشه دستی بار بیارم؟چیکار کنم مثلا  ببخشید سوالام زیاد شد چون میخام برم بگیرم

نه عزیزم

چه اشکالی

تا جایی که من شنیدم آره

ولی باید همش پیشت باشه ناز بده و اینها

و اینکه خیلی باید مواظب باشی مریض اینها نشه 

جوجگیشون فک کنم هر سه ساعت باید بهش غذا بدی کم کم چهار پنج ساعت و بیشتر میشه

جوجه طرقه هم دستیه اونها هم برای نگهداری خوبن

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
چقدر قشنگن،  منم عروس هلندی دارم اما دستی نیستن توی قفس ان همیشه

اینا هم دستی نیسن گاز میگیرن ولی خب آزادن کلا 😅

آهان من مرسی ❤

خواهش میکنم 

وااای چقد خوشگلن

مرسی😅