2777
2789
عنوان

دخترم🥺🥺⁦🤦🏿‍♀️⁩

359 بازدید | 30 پست

سلام عزیزترینا...

دخترم نزدیکه دوماهشه دو سه روزی هست ک صورتش و سرش دونه های ریزه قرمز و سفید زده،چرا اینطوری شده؟

و مدام هم از خاب میپره و باز میخابع

قبلا اینجوری نبود الان اصلا خاب درست نداره

یه فرشته دارم تو زندگیم ب اسم مامان⁦❤️⁩هواشو داشته باش خدا🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ابله مرغان نیس؟

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
اون دونه ها برا پتو و تشکشه بزارش رو ملافه و یه چیز نازک بزن روش  از اون ور بخاری رو زیاد کن

اخه من پتو و تشکشو خداقل روزی یبار میشورم و اینطورم نیس ک حساسیت ب مواد شوینده داشته باشه چون تازه جوش زده

شاید چیز گرمی خوردی گرمیش شده

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
رفلاکس ک اره داره اما شدید نیس دکتر گف،ینی شما میگی از رفلاکسشه؟

وقتی از خواب میپره و رفلاکی هم داره و دونه هم ریخته بله به دکتر بگو احتمالا بهت رژیم خاص بده

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
اخه من پتو و تشکشو خداقل روزی یبار میشورم و اینطورم نیس ک حساسیت ب مواد شوینده داشته باشه چون تازه ج ...

نگفتم کثیفن

برا گرما اینجوری شد 

بیشتر بچه ها یه الیاف و پشم شیشع حساس هستن

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
وقتی از خواب میپره و رفلاکی هم داره و دونه هم ریخته بله به دکتر بگو احتمالا بهت رژیم خاص بده

اهااا،اگه از این باشع چه رژیمی بهم میذه عزیزم؟ شما تجربه مشابهش داری؟

نگفتم کثیفن برا گرما اینجوری شد  بیشتر بچه ها یه الیاف و پشم شیشع حساس هستن

اهاااا چشم گلم امتحان مکنم

2790
2778
2791
2779
2792