راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
رفلاکس ک اره داره اما شدید نیس دکتر گف،ینی شما میگی از رفلاکسشه؟
عزیزم حساسیت داره احتمالا..
تو خوردنت خیلی دقت کن...یه چیزی خوردی به آلرژی داره..
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
بچه داداشم صورتش جوش زده بود به زنداداشم گفتم عرق کاسنی بخور خوب میشه زیر بار نرفت
به مامانش گفتم بهش بدین ...بعد که خورد جوشای صورت برادرزادم رفت
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
من دو سه باری شکلات کاکائویی خوردم ینی احتمال داره از اون باشه؟
واای عزیزم کاکائو کافئین داره از همونه خواهر..
هم خوابش به هم میریزه و هم حساسیت بهش پیدا میکنه..
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
الآن فقط یه آب جوش نبات ساده دم کن و بخور.اگه نبات نداری با عسل بخور...