paeiz22 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 6642 عنوان ورزش یوگا 287 بازدید | 13 پست دوستانی که ورزش یوگا انجام میدن و قبلا انجام دادن بیاید از تاثیراتی که رو روح و روان و جسمتون داشته بگید تا من و بقیه هم استفاده کنیم 🤩ممنون🌹 یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻 1400/10/17 | 19:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrnobody عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 45 من خیلی کم. ولی چون افسردگی دارم میخوام یوگا و ورزش رو شروع کنم🙋🏽♂️
daryyyyaaaa عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 37636 یکی دوبار مدیتیشن رفتم خیلی خوب بود، از افسردگی و فکر و خیال راحت شده بود، کلا آزاد شده بودم. خیلی حس خوبی بود.
paeiz22 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 6642 خس مفید بودن حس رهایی حس خوب به خودم خوشحالی عمیق وای چه خوووب 🤩باشگا میری یا خودت تو خونه؟معمولا چه تایمی انجام میدی و فک میکنی مفید تره ؟ صبح ؟ظهر ؟عصر؟ یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
paeiz22 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 6642 من خیلی کم. ولی چون افسردگی دارم میخوام یوگا و ورزش رو شروع کنم🙋🏽♂️ متن تصمیم دارم شروع کنم از الان که خیلی حسم نسبت بهش خوبه🤩 امیدوارم واقعاااا حسم درست باشه و عمیقا کمک کنه به حال خوبمون🤩💪🏻 یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
دلباختن عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 6608 وای چه خوووب 🤩 باشگا میری یا خودت تو خونه؟ معمولا چه تایمی انجام میدی و فک میکنی مفید تره ؟ صبح ؟ ... من قبلا باشگاه میرفتمساعت ۶ تا ۷ ونیم بودبنظرم عصر بهترین موقع است .
paeiz22 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 6642 یکی دوبار مدیتیشن رفتم خیلی خوب بود، از افسردگی و فکر و خیال راحت شده بود، کلا آزاد شده بودم. ... چقدر خوب 🤩باشگاه انجام میدادید یا تو خونه؟به نظرم باشگاه بهتره باشه چون یه تعداد دیگه هم هستن ،درسته؟ یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
paeiz22 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 6642 من قبلا باشگاه میرفتم ساعت ۶ تا ۷ ونیم بود بنظرم عصر بهترین موقع است خیلی هم عالیه😍ان شاءالله که همیشه حال دلتون و جسمتون عالی باشه عزیزم 🌹 یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
دلباختن عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 6608 خیلی هم عالیه😍 ان شاءالله که همیشه حال دلتون و جسمتون عالی باشه عزیزم 🌹 ممنون عزیزمهمچنین شما 😍😘❤ .
daryyyyaaaa عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 37636 چقدر خوب 🤩 باشگاه انجام میدادید یا تو خونه؟ به نظرم باشگاه بهتره باشه چون یه تعداد دیگه هم هستن ، ... باشگاه عزیزم، آره مخصوصا وقتی مربی یوگا خوب باشه
paeiz22 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 6642 باشگاه عزیزم، آره مخصوصا وقتی مربی یوگا خوب باشه خیلی هم عالی 🌹ان شاءالله همیشه سلامت و موفق باشید 😍ممنونم که تو تاپیکم نظرتونو گفتید 🙏🏻 یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
daryyyyaaaa عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 37636 خیلی هم عالی 🌹 ان شاءالله همیشه سلامت و موفق باشید 😍 ممنونم که تو تاپیکم نظرتونو گفتید 🙏🏻 خواهش میکنم عزیز دلم، ممنونم، همچنین مهربونم، شما بزرگواری عزیزم❤️❤️🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹