2777
2789
عنوان

ورزش یوگا

287 بازدید | 13 پست

دوستانی که ورزش یوگا انجام میدن و قبلا انجام دادن بیاید از تاثیراتی که رو روح و روان و جسمتون داشته بگید تا من و بقیه  هم استفاده کنیم 🤩

ممنون🌹

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خس مفید بودن حس رهایی حس خوب به خودم خوشحالی عمیق

وای چه خوووب 🤩

باشگا میری یا خودت تو خونه؟

معمولا چه تایمی انجام میدی و فک میکنی مفید تره ؟ صبح ؟ظهر ؟عصر؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
من خیلی کم. ولی چون افسردگی دارم می‌خوام یوگا و ورزش رو شروع کنم🙋🏽‍♂️

متن تصمیم دارم شروع کنم 

از الان که خیلی حسم نسبت بهش خوبه🤩

امیدوارم واقعاااا حسم درست باشه و عمیقا کمک کنه به حال خوبمون🤩💪🏻

یکی دوبار مدیتیشن رفتم خیلی خوب بود، از  افسردگی و فکر و خیال راحت شده بود، کلا آزاد شده بودم. ...

چقدر خوب 🤩

باشگاه انجام میدادید یا تو خونه؟

به نظرم باشگاه بهتره باشه چون یه تعداد دیگه هم هستن ،درسته؟

من قبلا باشگاه میرفتم ساعت ۶ تا ۷ ونیم بود بنظرم عصر بهترین موقع است

خیلی هم عالیه😍

ان شاءالله که همیشه حال دلتون و جسمتون عالی باشه عزیزم 🌹

باشگاه عزیزم، آره مخصوصا وقتی مربی یوگا خوب باشه

خیلی هم عالی 🌹

ان شاءالله همیشه سلامت و موفق باشید 😍

ممنونم که تو تاپیکم نظرتونو گفتید 🙏🏻

خیلی هم عالی 🌹 ان شاءالله همیشه سلامت و موفق باشید 😍 ممنونم که تو تاپیکم نظرتونو گفتید 🙏🏻

خواهش میکنم عزیز دلم، ممنونم، همچنین مهربونم، شما بزرگواری عزیزم❤️❤️🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹