2777
2789

اگر کیسِ ارتودنسی هسنی برو ارتو کن

من رفتم کامپوزیت

اینم بگم ۲ بار بعدش شکست مجبور شدم دوباره ونیر کنم

هزینه ها هم بالاست

ارتودنسی میکردم هم دندونای نازنینم تراش نمیخورد که حالا حساس بشن و گاهی یه دردای ریزی بگیرن

هم اینقدر هزینه نمیکردم

ارتودنسی رو بهت پیشنهاد میدم

من پیش بهترین دکتر واحدی ۲ تومن کامپوزیت کردم این شدم

همش خودمو لعنت میفرستم

یا رب آن دِه که آن بِه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا کامپیوزیت ۸ تا بالا رو انجام میدی بعد پایینم بلیچینگ میکنی برا اینکه رنگ مثل هم شه هر واحد دو تومن ۸ تا واحد میشه ۱۶ با بلیچینگ ۱۸ در میاد. برای دندون کج و نامرتبم میشه من خودم ارتودنسی کردم براکتمو که بردارم فقط دو فک بلیچینگ میکنم.

اگر کیسِ ارتودنسی هسنی برو ارتو کن من رفتم کامپوزیت اینم بگم ۲ بار بعدش شکست مجبور شدم دوباره ونیر ...

آحه ارتودنسی هم دردسر زیاد داره، دوسال طول میکشه، بعدشم هرماه دوبار باید بری دکتر، به دندون ها هم فشار میاد ریشه شون سست میشه، یکی از دوستای من کرده راضی نیست

و اینکه بیشتر برای سنین پایین و بچه ها خوبه

آحه ارتودنسی هم دردسر زیاد داره، دوسال طول میکشه، بعدشم هرماه دوبار باید بری دکتر، به دندون ها هم فش ...

دیگه صلاح کار خویش خسروان دانند......

منم همین لجبازی ها رو کردم

دور از جونت عینننن سگ پشیمونم

من به همه کیس های ارتو میگم نکنید این کارا رو

دندوناتون تراش میخوره

خواستی گوش کن خواستی نکن

یه سری دندون پزشک ها میگن لمینت بدون تراش دندان انجام میدن، حقیقت داره؟ 

نه عزیزم من دانشجوی دندونم خودم

همشون تهص یه تراش ریز دارن

مخصوصا کامپوزیت که اصلا باید حتما توش مینای دندون یه تراشی بخوره تا کامپوزیت به دندون خوب باند بشه

من میگم نکن

منم اشتباه کردم اون موقع علم و عقلم اندازه الان نبود

دندونام گاهی درد میگیرن

حساس شدن

کلا هر روز خودمو نفرین میکنم

ببین واقعا بستگی داره.مثلا من خودم کامپوزیت کردم پیش دکتر مهسا حیدری که تو شرقه ولی خواهرم لمینیت کرد چون دو تا دندون جلوش روکش بود.هردومون واقعا راضی ایم.  تعرفه و قیمت کارهاش تو سایتشون هستhttps://drmahsahaidari.com