2777
2789
عنوان

رل دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 19 پست

فکر کنم 17 سال خیلی بزرگه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

[QUOTE=221748632]کاریش نداشته باش .  آخه یه پسر ۱۷ ساله چی داره ؟ شغل ؟ خونه ؟ ماشین ؟ سربازی ؟ پول ؟ بلوغ فکری ...[/QUOTE

دختره گناه داره وابسته شده رسماً😐

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=221748632]کاریش نداشته باش .  آخه یه پسر ۱۷ ساله چی داره ؟ شغل ؟ خونه ؟ ماشین ؟ سربازی ؟ ...

خیلیامون این دورانارو گذروندیم. ولی فقط چیزی ک بره برنمیگرده آبروشه بهش بگو نره سر قرار باهاش یوقت میبینن فک و فامیل. اینترنتی در تماس باشن. دختر پسرا صدبار تا 22 سالگیشون فکر و سلیقه عوض میکنن از نظر من ک این رابطه دووم نمیاره. تو هم زیاد خودتو قاطی رابطشون کنی بر میگرده بهت میگه حسود. ولش کن خواهرت ک نیس زیاد گیر بدی.