سلام خانوما تازگیا رفیق ۱۵ سالم با ی پسر ۱۷ ساله رل زده هرچی بهش میگم نکن میگه قصدمون ازدواجه پسره رو چند بار با اکانت فیک امتحان کرده ولی پسره خوب بوده الآنم میگه ببین جفتمون اسم همدیگه رو گذاشتیم توی پیجمون و فلان نگران دوستمم به نظرتون تهش میشه ازدواج؟
خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
فکر کنم 17 سال خیلی بزرگه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
[QUOTE=221748632]کاریش نداشته باش . آخه یه پسر ۱۷ ساله چی داره ؟ شغل ؟ خونه ؟ ماشین ؟ سربازی ؟ ...
خیلیامون این دورانارو گذروندیم. ولی فقط چیزی ک بره برنمیگرده آبروشه بهش بگو نره سر قرار باهاش یوقت میبینن فک و فامیل. اینترنتی در تماس باشن. دختر پسرا صدبار تا 22 سالگیشون فکر و سلیقه عوض میکنن از نظر من ک این رابطه دووم نمیاره. تو هم زیاد خودتو قاطی رابطشون کنی بر میگرده بهت میگه حسود. ولش کن خواهرت ک نیس زیاد گیر بدی.