2821
2789
عنوان

رل دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 19 پست

فکر کنم 17 سال خیلی بزرگه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

[QUOTE=221748632]کاریش نداشته باش .  آخه یه پسر ۱۷ ساله چی داره ؟ شغل ؟ خونه ؟ ماشین ؟ سربازی ؟ پول ؟ بلوغ فکری ...[/QUOTE

دختره گناه داره وابسته شده رسماً😐

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=221748632]کاریش نداشته باش .  آخه یه پسر ۱۷ ساله چی داره ؟ شغل ؟ خونه ؟ ماشین ؟ سربازی ؟ ...

خیلیامون این دورانارو گذروندیم. ولی فقط چیزی ک بره برنمیگرده آبروشه بهش بگو نره سر قرار باهاش یوقت میبینن فک و فامیل. اینترنتی در تماس باشن. دختر پسرا صدبار تا 22 سالگیشون فکر و سلیقه عوض میکنن از نظر من ک این رابطه دووم نمیاره. تو هم زیاد خودتو قاطی رابطشون کنی بر میگرده بهت میگه حسود. ولش کن خواهرت ک نیس زیاد گیر بدی.

2823
2791
2779
2792