2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خداروشکر ک جواب گرفتین یسولل توروخدا جواب بدین خوردن پیاز اشکال مداره بعدش؟ و اینکه من چن تا دونه خر ...

اصلا تغذیه هیچ ربطی نداره ذهنتو درگیر نکن

منم تنبلی داشتم ... 

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
همه چی ميخوردم. تاچارپنج روزم نشاسته خوردم. چیزای قاعده اورنبایدبخوری فقط

چرا من اومدم اینجا هیچ کس این چیزا را بهم نگفت😭😢 من خرمالو خوردمبعد ای یو ای،  بد بوده؟ اخه نگرفت و باردار نشدم 

من گریه هامو کردم آخه ... سه ساله منتظرم  همسرم تازه عمل واریکوسل کرد   ببینیم چی میشه& ...

عزیزدلم نگو اینجوری دلم گرفت قربونت الهی ب حق همین روزا خدا بچه بهت بده و دلت شاد شه منم 7مته پیش بچم سقط شد الان 3ماهه تلاش میکنم نمیشه خیلی خستم ب قول تو کاش وقتی بده ک ذوقش داریم

عزیزدلم نگو اینجوری دلم گرفت قربونت الهی ب حق همین روزا خدا بچه بهت بده و دلت شاد شه منم 7مته پیش بچ ...

دور از جون 

من واسه هرچی کلی نقشه کشیدم و ذوق داشتم خدا بهم نداد

واسه خونه ذوق داشتم قسمتم نشد ، گفتم خدایا خیلی سختی کشیدم بهم یه بچه ی سالم و صالح بی دردسر بده اونم نداد ...

دیگه کم کم حس میکنم افسرده میشم ...

نمیدونم چه حکمتی داره ولی خب خدا میدونه من ظرفیت اینهمه بغض ندارم .

نگران نی نی نباشین وقتی یه بار شده حتما بازم میشه ، من همسایه‌مان بعد ۵ ماه از سقط باردار شد 

دور از جون  من واسه هرچی کلی نقشه کشیدم و ذوق داشتم خدا بهم نداد واسه خونه ذوق داشتم قسمتم نش ...

عزیزدلم انقدر ناامید نباش درست وقتی بهت میده ک انتظارشو نداری مشکلت چیه مگ؟ 

عزیزم منم بعدش خرما خوردم تو غذام دارچین بود همش استرس دارم 

عزیز دلم دارچین تو غذا مگه چقدر بوده که توی غذا حل شده بعدشم غذای فقط تو که نبوده تقسیم شده استرس نگیر.بعدشم زعفرون بده نه خرما و دارچین