2777
2789
اهاا بعد خوردن پیاز ک مشکلی نداره؟ 

نه عزیزم 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
چرا من اومدم اینجا هیچ کس این چیزا را بهم نگفت😭😢 من خرمالو خوردمبعد ای یو ای،  بد بوده؟ اخه ن ...

ن عزیزم. فک نکنم خرمالوتاثیرداشته باشه. امازعفرون واین چیزابده 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز دلم دارچین تو غذا مگه چقدر بوده که توی غذا حل شده بعدشم غذای فقط تو که نبوده تقسیم شده استرس نگ ...

امیدوارم همین باشه ک میگی کاش زودتر حامله شم این نگرانی ها داره دیوونم میکنه 

امیدوارم همین باشه ک میگی کاش زودتر حامله شم این نگرانی ها داره دیوونم میکنه 

انشاءالله.همیشه بگو خدایا امیدم به تویه.تو اگه دادی میتونی راحت حفظشم کنی.همینو بگو و بیخیال باش که بهترین حالته عزیزم.چندروز دیگه خبر خوشو حتما به منم بده و خوشحالم کن

خداروشکر ک جواب گرفتین یسولل توروخدا جواب بدین خوردن پیاز اشکال مداره بعدش؟ و اینکه من چن تا دونه خر ...

ببخش دیر جواب میدم، تغذیه بعدش اصلا مهم نیست هرچی دوست داری بخور بجز چیزای خیلی گرم

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...