2777
2789
انشالا دیگ دارم ناامید میشم خستع شدم

نا امید نباش خدا بزرگتراز مشکلات ماست

منم ۶سالونیم پیش آی یو آی کردم بار اول مثبت شد الان دخترم کلاس اوله

متوسل شو به ائمه ...

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باردار شدین بعدش 

فکر کنم درست توضیح ندادم عزیزم

ماه اولی که باردار بودم خوردم گفتن برای  نگه داری جنین خوبه قبلش نخورده بودم 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
من بخاطر همین درد وحشت داشتم 5سال منتظر بچه م نرفتم ای یو ای یا ای وی اف کنم کاش نگفته بودی درد داره ...

ن عزیزم میگم ک درد ب اون صورت نداره عین نزدیکی من مشکل تنگی رحم دارم واس همین یکم درد داشت خیلیا هستن میگن اصلااا یذره دردم نداشتن 

من بخاطر همین درد وحشت داشتم 5سال منتظر بچه م نرفتم ای یو ای یا ای وی اف کنم کاش نگفته بودی درد داره ...

وای بخدا هیچ دردی نداره

فقط نباید خودتو سفت کنی شل کن😂

باور کن درد نداره 

برو دنبال درمانت خدا بزرگه

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
نا امید نباش خدا بزرگتراز مشکلات ماست منم ۶سالونیم پیش آی یو آی کردم بار اول مثبت شد الان دخترم کلا ...

خداروشکر ک جواب گرفتین یسولل توروخدا جواب بدین خوردن پیاز اشکال مداره بعدش؟ و اینکه من چن تا دونه خرما هم خوردم ولی بعدشون نشاسته میخوردم 

ن عزیزم میگم ک درد ب اون صورت نداره عین نزدیکی من مشکل تنگی رحم دارم واس همین یکم درد داشت خیلیا هست ...

وای یه چی پلاستیکی خشک بزرگ میکنن داخل واژن 

خب درد داره دیگه