ب سلامتی زایمان کنی عزیزم،بارداری اولته؟ چند هفته؟
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد استرس داری بابا نفس عمیق بکش توکل بخدا هرچی برای هممون شد یکیم برای شما شاید اصن خیلی خوش زا باشی راحت تموم شه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
ازدیروز که رفتم بیمارستان نه خواب دارم نه خوراک عینه یه مرده شدم
نه عزیزم این چیزا واسه همه خانما هست خدا خودش اینجوری مارو آفریده و خودشم کمک میکنه به جای استرس فکر این باش قراره به موش موشک شیطون بیاد حال و هوای خونتون رو عوض کنه
مبارک باشه،،،استرس یکم طبیعیه،،،ولی زیادش برا قلب نی نی خوب نیست ،اروم باش،و قرآن بخون و انشقاق بخون
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
منم هر شب خواب میبینم دارم زایمان میکنن خدا لعنتشون کنه من خواستم سز درخواستی کنم حالا دکتر میگ دیگ ...
من تا یه هفته پیش بچه سفالیک بود حالا یه هفته پیش بریچ شده ولی قبول نمیکنن سز کنن بایداول درد طبیعی روبکشم بخوام برم متخصص نامه بده ۹ملیون میخواد ندارم
نمیدونی چه حالی دارم چند دقیقه یه بار بدنم بی حس میشه ضربان قلبم بالا میره انقدر حالم بده نمیتونم به ...
گوگل سرچ کن ورزش های تنفسی برای زایمان خوبه و کمکت میکنه،،،،عزیزم منم یه بار طبیعی زایمان کردم ب خدا اونقدر سخت نیست ،استرس رو هم بزار برا همون روز