آره دیگه بره مرکز بهداشت خودشون میگن اگه نیاز باشه نوار قلب مینويسن برای بچه باید بره بگیره.. ولی خودش درد بگیره بهتره از این که بره بیمارستان بستری کنن و با آمپول فشار دنیا بیارن پس اگه مشکلی نداره عجله نه
اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو میکنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمیکنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص میکند شما چه کسی هستید! 😊
آها.. روغن کرچک هم خوبه.. من یه قاشق چای خوری دو س بار در روز خوردم ولی دردام شروع شده بود یکم. من خوردم ک زودتر دهانه رحمم باز بشه.. ماما همراهم گفت اشکال نداره بخوری. میتونه بخوره ولی زیاد نخوره ک خطر نداشته باشه. پیاده روی هم خیله خوبه برید بیرون دو ساعت راه برید
اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو میکنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمیکنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص میکند شما چه کسی هستید! 😊
من ک ماما دنیا آورد البته ماما خودمم بود. اگه مشکلی پیش بیاد دکتر میاد. من هیجده بودم زایمان کردم الان پسرم پنج ماهشه.. فقط استرس نداشته باشه ایشالا همه چی خوب پیش میره