2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 21 پست
یعنی تا هفته بعد هم صبر کنه واسه زایمان

آره دیگه بره مرکز بهداشت خودشون میگن اگه نیاز باشه نوار قلب می‌نويسن برای بچه باید بره بگیره.. ولی خودش درد بگیره بهتره از این که بره بیمارستان بستری کنن و با آمپول فشار دنیا بیارن پس اگه مشکلی نداره عجله نه

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره دیگه بره مرکز بهداشت خودشون میگن اگه نیاز باشه نوار قلب می‌نويسن برای بچه باید بره بگیره.. ولی خ ...

میگه خسته شدم از بارداری  خیلی سنگینه میخاد زود فارغ شه سنشم زیاده داره اذیت میکشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگه خسته شدم از بارداری  خیلی سنگینه میخاد زود فارغ شه سنشم زیاده داره اذیت میکشه

آها.. روغن کرچک هم خوبه.. من یه قاشق چای خوری دو س بار در روز خوردم ولی دردام شروع شده بود یکم. من خوردم ک زودتر دهانه رحمم باز بشه.. ماما همراهم گفت اشکال نداره بخوری. میتونه بخوره ولی زیاد نخوره ک خطر نداشته باشه. پیاده روی هم خیله خوبه برید بیرون دو ساعت راه برید

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
آها.. روغن کرچک هم خوبه.. من یه قاشق چای خوری دو س بار در روز خوردم ولی دردام شروع شده بود یکم. من خ ...

موقع طبیعی ماما دنیا میاره بچه رو یا دکتر؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونو باید بره بیمارستان ...خودشون تشخیص میدن

منم اینجور بودم خیلی سال پیش بوده ..😐پسرم خیال نداشت بیاد بیرون ..😂۱۰روزم از وقتم گذشته بود 

درد نداشتم ..آخرشم سزارین کردن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

من ک ماما دنیا آورد البته ماما خودمم بود. اگه مشکلی پیش بیاد دکتر میاد. من هیجده بودم زایمان کردم الان پسرم پنج ماهشه.. فقط استرس نداشته باشه ایشالا همه چی خوب پیش میره