2777
2789
عنوان

کیا زبان انگلیسی شون خیلی خوبه؟😎

185 بازدید | 11 پست

من چون نمیتونم برم کلاس 

دارم توی خونه تمرین میکنم و قصدم اینه هر چقدر هم سخت و نشدنی باشه اما بازم تلاش مو بکنم 

بنظرتون میشه؟ با برنامه لرینت دارم کار میکنم برنامه اش خیلی خوبه 

چه برنامه های دیگع ایی خوبه؟

شنیداری و گفتاری و نوشتاریم خوبه فقط یکم توی گرامر ها مشکل دارم ک با تمرین انشالله درست میشه 

اینم بگم خیلی ابتدایی ام الان ولی حس میکنم توانایی شو دارم اخع خیلی علاقه دارم کسی هست تو خونه یاد گرفته باشه؟

اگه برنامه خوب دارید معرفی کنید ... 

راستی اسم اون مدرکی ک برای زبان میگیرن چی بود🧐🤔🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تافل و ایلتس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
فرق شون چیه؟؟ 

ایلتس از ۱۰

تافل فک کنم از ۱۰۰ یا ۱۵۰ اینو نمیدونم

ایلتس سخت تره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
تاثیر داره؟اخه من هنوز خیلی مبتدی ام زیاد بلد نیستم کلمع هارو

آره خیلی ولی اصول داره . مثلا از  ده دقیقه اول  فیلم شروع میکنی . اول فقط نکاه میکنی . بار بعد دوباره فیلم رو میبینی و سعی میکنی بفهمی چی میگن . بار بعذ ههمون ده دقیقه رو باز میبینی اما با زیر نویس انگلیسی . بار بعد بعد باز همون با زیر نویس نگاه می‌کنی اما کلمات که بلد نیستی رو هم یادداشت میکنی . خوب که فهمیدی جمله ها چی بوده و چه معنی داشته با. دیگه سعی میکنی بدون زیر نویس گوش بدی و مثل خودشون تلفظ کنی . این روش زمان میبره ولی انحامش خیلی کاربردیه . استادای زبانمون همه میگفتن ما با فیلم مسلط شدیم