2777
2789
عنوان

سخته که ..

319 بازدید | 26 پست

سخته 

یکبار سقط کردم، حالا هرکه باردار میشه ازم مخفی می کنه.

سختترش اینجاست که مادرشوهر، چند سال دخالت کرد نزاشت بچه دار بشم.

الان دختر خودش بعد ۲۰ سال بچه دومشو بارداره.تازه شکمش اومده جلو ،صورتش ورم داره .ولی ازم مخفی کردن.

دلم خیلی سوخته.من که بخیل نیستم ولی دلمو بد سوزوندن

شوهرم حالا قبول کرده بچه دار بشیم ،قبلا پیشگیری می کرد به غیر از پنج شش بار. نگو که خانم باردار شدن من هم اجازه ی بارداری دارم.

چرا نمیزاشت باردار بشی؟

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید روشون نمیشد بگن..مبگفتن غصه نخوری

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜
نه بابا ، خنده هاشون خونه را برداشته بود ،البته منم واسش خوشحال شدم. اما چه فایده که مخفی کردن

بزار توجهالت خودشون بمونن..انشالله ی دوقلو باردار میشی چشمشون دربیاد...ناراحت نشو گلم دلتوشکستن تاوانشم میدن..خدا هرچه زودتر ی دامنتو سبز کنه با بچه های سالم وصالح...😍😍😍😍😍💗💗💗💗گوگولیا

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜