2777
2789
عنوان

سخته که ..

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 26 پست

وا مگه مادرش پیش شماست 😐😐 مادرشوهر من تو عقد  شوهرم یه شب خونمون خوابیده بود کلی دعواش کرده بود خداروشکر یه سال رفت و آمد ندارم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضی نیستم تاوان بدن ، ممنونم برام دعا کن

توهم راضی نباشی خدا تاوان دل شکستن رو میده...ی جایی ی کوچولو بهش بد میگذره میفهمه که از کجا خورده....خدابرات بهترین هارو رقم بزنه عزیزم 😘

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜
اینطوری که بدتر دلم به درد اومده 

ن چرا دلت ب درد بیاد خدارو شکر نازا ک نیستی سقط کردی ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد واسه خود منم پیش اومد،بعدم دکترم همیشه بهم میگفت کسایی ک ضعیفن بچه ی اولش معمولا سقط میشه این تو بارداری طبیعیه

والا چی بگم

هیچی نگو...بسپرش ب خدا خودش زندگیتو با یه جرقه کوچولو عوض میکنه که خودتم نمیفهمی چ جوری شده😍😍😍😍😍😍همونی که خواستی

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜
بعدم خدا بزرگه توکلت ب خدا باشه ی جاهایی دست خود منوگرفته ک اصلا امکان نداشته من موفق بشم ولی شدم چو ...

والا تو دلم تا میام به خودم امیدم بدم فلانی باردار نیست غصه نخورم اونم باردار میشه.

ناخودآگاه فکرم به سمتش میره و باردار میشه ، خدا چرا اینکار می کنه