2777
2789

درباره تاپیک قبلم

داداشم اومد آبجیمم تو اتاق خوابیده بود پتورم کشیده بود روسرش که نبیننش داداشم رف تواتاق برقو روشن کردلباسشو عوض کنه پتورو از روسرش برداشت یه دادو هواری را انداخت شوهرم هرکاری کرد نتونست جلوشو بگیره بابابام رفتن منو شوهرمم با آجیم رفتیم در خونشون داداشمو شوهر خاهرم دعوا میکرده و چیز میشکستن صدای ی زنه هم میومد جیغ میزد رفتیم بالا تلویزیون شکسته بود اصلا یه وضعی بود زنه هم با ی تاپو شلوارک اونجا بود جیغ میزد آبجیم اونجا غش کرد از رو سه تا پله افتاد😭

اومدیم بیمارستان برامن ی سرم کاهش استرس زدن آجیمم ی سرم زدن دستشم شکسته داداشمو اون مردکم بازداشتگان 😭😭😭😭

زنه هم فرار کرد رفت پلیس اومد ماجرارو گفتیم گفت چون تلوزیون مال شوهرخاهرمه واینا شکستیش باید یا خسارت بدین یا وثیقه بزاره چون مردک عوضی ه.ر.زه شکایت کرده

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم

چیشو دقیقا😭😭

آبجیم بیمارستانه تاپیک قبلمو بخونی متوجه میشی

تروخدا دعا کنین سرش ضربه نخورده باشه😭

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
نگرفتم چیشد 

تاپیک قبلمو بخونین لطفا

دعاکنید😭

شکستن تلویزیون رو انکار کنید

کردیم اون زنه اومده میگه ن اینا شکستنش

یعنی بااینکه خواهرت از وقتی سرظهر اومده خونه پدرت باز خانمه خونه خودش بوده پیش شوهرش🤯

آره این آشغال عوضی بلانسبت شما😭😭

چطور زنه هنوز اونجا بود 😟😟😟😟

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤