سلام..من یکماه پیش سزارین شدم و بچمو از دست دادم خیلی دلشکستم خیلی بدحالم بعد مدتها باردارشدم و کلی سختی کشیدم ولی بچم پرکشید ..دکترم گف بعد سه ماه میتونی باردارشی منم میخام ایو ای کنم دوقلو بزارم بنظرتون کاره خوبیه و اینک اطلاع دارین هزینش چقدر میشه
خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍
عزیزم ای یو ای درصد موفقیتش پایینه آی وی اف درصد موفقیتش بیشتره که اونم شانسیه من سه تا گذاشت ...
من وضعیت فولیکلام خوبه بنظرت بازم احتمال موفقیتش کمه؟..شما ای وی اف کردین چقدر هزینش شد؟