2789
عنوان

iui

67 بازدید | 6 پست

سلام..من یکماه پیش سزارین شدم و بچمو از دست دادم خیلی دلشکستم خیلی بدحالم بعد مدتها باردارشدم و کلی سختی کشیدم ولی بچم پرکشید ..دکترم گف بعد سه ماه میتونی باردارشی منم میخام ایو ای کنم دوقلو بزارم بنظرتون کاره خوبیه و اینک اطلاع دارین هزینش چقدر میشه

خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍

عزیزم ای یو ای درصد موفقیتش پایینه 

آی وی اف درصد موفقیتش بیشتره که اونم شانسیه من سه تا گذاشتم یکیش گرفت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با تعیین جنسیت یچیزی حدود30میلیون

ای وی اف اونقدر میشه..ای یو ای ارزونتره اخه☹

خدایا ب منو همسرم فرزند صالح و سالم عطا کن..۲ خرداد ای و اف کردم خداروشکر الان ۲۱ هفتمه..برام دعا کنید بچم سالم باشه..ب امید روزی ک بگم بچم سالم تو بغلمه😍
عزیزم ای یو ای درصد موفقیتش پایینه  آی وی اف درصد موفقیتش بیشتره که اونم شانسیه من سه تا گذاشت ...

من وضعیت فولیکلام خوبه بنظرت بازم احتمال موفقیتش کمه؟..شما ای وی اف کردین چقدر هزینش شد؟

من وضعیت فولیکلام خوبه بنظرت بازم احتمال موفقیتش کمه؟..شما ای وی اف کردین چقدر هزینش شد؟

کلا آی یو ای احتمالش کمه 

واسه ما ۴۰ تومن شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍