2777
2789
لانزو ۱۵ میدم عزیزم

من امشب رفتم تو تاپیک یه حس ششمی گفت از شوهرت جدا میشی😑حس میکنم دروغ می‌گفت کلا.دیگه تو تاپیک شون نمیرم😔از نوزده سالگی بیمارم امیدوارم بچمو از شیر بگیرم عمل کنم و خوب بشم اما توان از دست دادن شوهرم ندارم بخاطر به دست آوردنش اینطوری سلامتیمو دادم کلی حرف شنیدم که شوهرم از من سرتره از نظر ظاهر واقعا سر هست اما خیلی دوسش دارم بااینکه اخلاقم خوب نیست

من امشب رفتم تو تاپیک یه حس ششمی گفت از شوهرت جدا میشی😑حس میکنم دروغ می‌گفت کلا.دیگه تو تاپیک شون ن ...

شما جدا نمیشی من از حس های منفی متنفرم 

مطمئن باش ما خدا نیستیم حتما اشتباه گفتم نمی‌فهمم چطور حال ی نفرو اینطور دلشو میاد خراب کنن

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوالمو ندیدی عزیزم 

اونی که منو ترک کرده و رفته دوستم داره ؟

حسم میگه ازم خسته شده 

درسته ؟

خیلی دوره ازم الان دیگه پیش خداست 

اما قبل رفتنش یه جورایی بهم گفت منو نمیخواد 

وخدایی هست که دلهای شکسته را میخرد 💔 
یه سوالمو ندیدی عزیزم  اونی که منو ترک کرده و رفته دوستم داره ؟ حسم میگه ازم خسته شده  ...

ن ازتون بیزار نیست 

دوستونم داره عزیزم ناراحت نباش

تو رو خدا بگو سر مهریه توافق میشه؟؟؟ کی کوتاه میاد ما ؟؟؟ یا اونا؟؟؟ کی ازمایش میدیم و عقد میکنیم ...

خواهش میکنم جوابمو بده 🤲🙏🥺

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
ن ازتون بیزار نیست  دوستونم داره عزیزم ناراحت نباش

شوهرم سه ماهه فوت کرده 

اما اخرین لحظه رفتنش یه خانمی که پنج ساله باهاش بوده بالا سرش بود 

من خیلی دوستش داشتم 

ودل تنگشم 

سه تا بچه رو برام گذاشت 

اما ازبی وفاییش دلم شکسته

شوهرم سه ماهه فوت کرده  اما اخرین لحظه رفتنش یه خانمی که پنج ساله باهاش بوده بالا سرش بود  ...

الهی بمیرم عزیزم اشکال نداره 

شما ببخشش و براش قرآن و نماز بخون 

الهی بمیرم عزیزم اشکال نداره  شما ببخشش و براش قرآن و نماز بخون

وای نه الهی به حق دل مهربونت خدا بهت عمر باعزت بده 

سلامت و عاقبت به خیر باشی به حق محمد و ال محمد 

کاش میشد برای چند لحظه خدا اجازه بده سوالامونو ازونایی که رفتن بپرسیم  بعضی سوالا. آدمو میکشه& ...

ادم نباید زندگیشو بخاطر این سوال ها از دست بده 

مطمئن باش خدا همه چیز و سر زمان خودش قرار میده 

زندگی کن و از زندگی لذت ببر 

تو رو خدا بگو سر مهریه توافق میشه؟؟؟ کی کوتاه میاد ما ؟؟؟ یا اونا؟؟؟ کی ازمایش میدیم و عقد میکنیم ...

استاتر چی میشه جوابمو بدیی عزیزم

خیلی وقته منتظرم خواهر

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
وای نه الهی به حق دل مهربونت خدا بهت عمر باعزت بده  سلامت و عاقبت به خیر باشی به حق محمد و ال ...

قربونت بشم همچنین سلامتی برای عزیزان شما🙃❤️❤️❤️❤️