2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 10515 بازدید | 89 پست
سلام عزيزم تو تاپيکتون خوندم که با اي وي اف باردار شدين ايشالا به سلامتي فارغ بشي گلم با کدوم دکتر ...

سلام عزیزم

ممنون از دعای خیرت

دکتر بختیاری قلعه. مطبشون پاسداران هست

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبی مامان خانم؟ رفتی سونو قلب😍؟ چنتا بودن جیگرای خاله؟

سلااام عزیزم

بله امروز رفتم

دوقلو هستن😅😅😅

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم تبریک میگم  میشه اسم دکترتونو لطف کنید بگین؟

سلام عزیزم

دکتر بختیاری قلعه مطبشون پاسداران هست

مبارکه مبارکه خداروشکر عزیزم😍😍 دیدی گفتم دوتان.خاله فداشون❤ چندهفته زده برات سونو؟قلب دوتاشونو د ...

حسابی شگفت زده شدیم😅😅

همون هفت هفته و خرده ای گفت دکتر

اره صدای قلب جفتشم پخش کرد😍😍😍

دعا کن ان‌شاالله بقیه چیزا هم خوب پیش بره

یه متخصص تغذیه هم از دکترم خواستم بهم معرفی کرد که خیلی چاق نشم

حسابی شگفت زده شدیم😅😅 همون هفت هفته و خرده ای گفت دکتر اره صدای قلب جفتشم پخش کرد😍😍😍 دعا کن ...

ای جان😍خداروشکر .وای کاش اونجا بودم منم😂انشالله همممه چیز خوب پیش میره

وای حالا ازالان رژیم نگیری.من جوجه های  خوشگل تپلی میخاما❤

ای جان😍خداروشکر .وای کاش اونجا بودم منم😂انشالله همممه چیز خوب پیش میره وای حالا ازالان رژیم نگیری ...

اره خیلی جذاب بود خدایی😍😍😍

ان‌شاالله قسمت همه بشه

نه رژیم لاغری که نیست😂 ولی تغذیه اصولی باشه که خیلی اضافه وزن پیدا نکنم همینجوری دارم اضافه

سلام عزیزم دکتر بختیاری قلعه مطبشون پاسداران هست

واااااای عزیزم تبریک میگم دوقلو داری انشاالله صحیح و سالم به دنیا بیان عزیزدلم 😍😍خدا قسمت ماهم کنه انشاالله 

شما از کلینیک ابن سینا راضی بودی؟؟

پیشنهاد میکنی برم اونجا؟؟

واااااای عزیزم تبریک میگم دوقلو داری انشاالله صحیح و سالم به دنیا بیان عزیزدلم 😍😍خدا قسمت ماهم کنه ...

ممنون جان دلم. ان‌شاالله به حق حضرت مادر حاجت روا باشی

من کلینیک ناباروری نیکان میرفتم عزیزم‌ پیش دکتر بختیاری قلعه

اره خوبه بد نبود تایپک های قبلیمو ببینی با جزییات نوشتم ازش. 

ممنون جان دلم. ان‌شاالله به حق حضرت مادر حاجت روا باشی من کلینیک ناباروری نیکان میرفتم عزیزم‌ پیش د ...

اهان من اشتباه متوجه شدم فکر کردم ابن سینا رفتی 🤦‍♀️

ممنون که جواب دادی عزیزم 

انشاالله حاملگی خوب و راحتی داشته باشی گلم 😘😘

اهان من اشتباه متوجه شدم فکر کردم ابن سینا رفتی 🤦‍♀️ ممنون که جواب دادی عزیزم  انشاالله حامل ...

ممنون عزیزم. التماس دعای فراووووون