2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 10515 بازدید | 89 پست
اره خدایی سخته ولی به دلم افتاده دوقلوعه😍بتا من روز ۱۴ حدود۳۰۰خرده ای بود

پس احتمالش هست😅😅

توکل به خدا

دعا کن سالم باشه و برم ان‌شاالله قلبش رو ببینم. هرچی خدا بخواد ما راضی هستیم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

انشالله صدا قلبشم میشنوی بزودی.نمیدونی چ کیفی داره .بیا برام تعریف کن 

ان‌شاالله با دعای شما عزیزم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
خانوم فاطمه زهرا حاجت منم داد و بیبی چکم مثبت شد 😍😭😭قربونش برم ک واسم مادری کرد

سلام عزیزم خوبی؟

امضاتون رو خوندم مباارک باشه😍😍🥰🥰 انشاالله که به سلامتی زایمان کنید.🤲

عزیزم من هم تنبلی تخمدان دارم شما چه طوری خوب شدین ممنون میشم به من هم بگید .مرسی🌹🌹🌹

سلام عزیزم خوبی؟ امضاتون رو خوندم مباارک باشه😍😍🥰🥰 انشاالله که به سلامتی زایمان کنید.🤲 عزیزم م ...

سلام عریرم مرسیییی ایشالا قسمت خودت.... تنبلی تخمدان فقط درمانش دسته خودته... روزی حتمااااا یساعت پیاده روی داشته باش. و اصلاح سبک زندگی دکتر فلورا تاجیک  اگ  اینستا داری فالوش کن  سرچش کنی میاد.. لایو تنبلی تخمدان رو ببین مو بمو انجام بده سه ماهه درمان میشی هیچ هزنیه ای هم نداره پیچشو فالو کنی میبینی ک چقدددد ادما باردار شدن با اصلاح سبک زندگی.. 

تیکر باردار شدنمه... اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست که زود مامان بشم... اخه من خیلی ادم کم صبریم 😥خوشحالم میکنید اگه اطلاعاتی راجب تنبلی تخمدان دارید بهم بگید که باعث زودتر مامان شدنم بشه❤️❤️  ایشالا تا قبل از تموم شدن تیکر مامان شده باشمو تیکر جدید  بزنم..... خدایا شکرت روز 14آذر سونو دادم تنبلی کوفتیم درمان شده بالخره... دکتره گفت هیچ خبری از تنبلی نیستتتتت... 4دی بیبی چکم مثبت شد.. خدایا شکرت.. میشه واسه سلامتی فندوقم یه صلوات بفرستین من ریخته ام در رگ تو شیره جان😍هی چرخ بزن در منو دل را بتکان❤️این هم نفسی چه حس و حالی دارد🥰در پیکر من دوقلب دارد ضربان💕💞تیکر تولد یسالگیه دخملمه🌺❤️💞
سلام عزیزم تبریک میگم بهتون داشتم تاپیک پارسالتو که راجع به ای وی اف بود رو میخوندم طبیعی باردار شدی ...

سلام عزیزم

ممنوووونم

نه طبیعی نبود . برای بار سوم انتقال دادم.

التماس دعا عزیزم❤

سلام عزیزم ممنوووونم نه طبیعی نبود . برای بار سوم انتقال دادم. التماس دعا عزیزم❤

کلی انرژی خوب براتون فرستادم و حمد خوندم براتون انشالله که همه چیز به سلامتی و موفقیت پیش بره برای منم دعا کن

برای سلامتی همه پدر و مادرها صلوات🌷🌹
کلی انرژی خوب براتون فرستادم و حمد خوندم براتون انشالله که همه چیز به سلامتی و موفقیت پیش بره برای م ...

ممنوووونم از لطفت. حاجت روا باشی عزیزم

عزیزم جنینات چندروزه بودن چندتا گرفته بود؟

سلام عزیز جان

دو تا early blast بودن تقریبا ۴ روزه 

هنوز معلوم نیست

شنبه ان‌شاالله میرم سونو برای قلب