2777
2789

بخشیدن خیانت یعنی فراهم کردن زمینه برای تکرار اینبار وقیحانه تر 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وایی چقدر خیانت زیاد شده تاپیک ا یکی درمیون درمورد خیانتن

🤣🤣راجب اسم یه توضیح ریز بدم دوس دختر نوشتم که مشخص شه مونثم و مذکر نیستم چون حس میکردم نی نی یارا خانومن این کلمه رو نوشتم 🤣🤣🤣با تشکر دیگه سوال نکنین😂😁
پدرو مادرم میدونستن،بهشون گفتم بین خودمون بمونه ولی رفتن کف دست خواهرو برادرم گذاشتن

آهان نه دیگه یکی بدونه همه میدونند چون هر یه نفری به یکی اعتماد داره و میگه!

بازم اگه میخوای زندگی کنی بگو اقلا به روی خودشون نیارن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پدرو مادرم میدونستن،بهشون گفتم بین خودمون بمونه ولی رفتن کف دست خواهرو برادرم گذاشتن

خب اشتباه کردن اگ میخای ادامه بدی زندگیو ترجیحا ب کسی نگو.منم گفتم پشیمونم.مادرمم آدمیه ک از کاه کوه میسازه بدجور آبروریزی کرد کل فامیل فهمیدن خواهراش و...خیلی پشیمونم با اینکه کاملا ناخواسته فهمید.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم