2777
2789
آهان نه دیگه یکی بدونه همه میدونند چون هر یه نفری به یکی اعتماد داره و میگه! بازم اگه میخوای زندگی ...

نه نمیارن،شوهرم خیلی دوسم داره ،ولی نمیدونم چرا سمت این کارا رفت،دوبار تکرار کرد.من بخشیدمش،زندگیمو دوس دارم بدون شوهرم نمیتونم بمونم،اونم منو خیلی دوس داره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مقصر مامانم بود.ناخواسته فهمید آبرو برام نزاشت.الانم هیچوقت باهاش درددل نمیکنم

ای وای مامانم میگه من و بابات داشتیم دق میکردیم ازناراحتی خواستیم با یه نفر درد ودل کنیم😑

اینجوری که دوباره میره سراغ کسی دیگه

بره ب درک مهم نیس.دروغ چرا حرص میخورم باز چشمم ب دخترام میفته آروم میشم.دیگه دوسش ندارم.حقیقتش من پدرم وضع مالی بدی داشت هیچوقت منو خواهرمو ساپورت نکرد.همش بیکار بود.

ولی شوهرم مسئولیت پذیره خونه و ماشین داره و این واس آینده بچه ها خوبه.نمیخام دخترام مث من بشن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
ای وای مامانم میگه من و بابات داشتیم دق میکردیم ازناراحتی خواستیم با یه نفر درد ودل کنیم😑

میدونی چی میشه دید بقیه تا ابد نسبت ب زندگی آدم عوض میشه.مثلا تا یه تیپ میزنی میری مهمونی یا عروسی میگن اینو ببین چه الکی خوشه شوهرش با یکی دیگس.خورد میکنن آدمو

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
بره ب درک مهم نیس.دروغ چرا حرص میخورم باز چشمم ب دخترام میفته آروم میشم.دیگه دوسش ندارم.حقیقتش من پد ...

عین منی،خانواده من تو روستا زندگی میکنن،بابام با ماشین کار میکنه،ولی خب وضع مالی خوبی ندارن،دوران مجردیم با حسرت لباس شیک و اینا گذشت،الان شوهرم وضعش خوبه و به من خیلی میرسه و تفریح میبره منو،برام عین کابوسه طلاق بگیرم دوباره برم روستا،البته من بچه ندارم ولی زندگیمو دوس دارم،به شهر عادت کردم به گردش عادت کردم

هنوز باهاشی؟بچه داری؟باهم خوابیده بودن؟

آره،متاسفانه، ولی دیگه دارم تمومش میکنم. خسته شدم نمیتونم تحملش کنم. از رو که نمیره هیچی، اصلا آدمو نمیمونه، یه دروغگوی خاین و معتاد به تمام معناست، 

میدونی چی میشه دید بقیه تا ابد نسبت ب زندگی آدم عوض میشه.مثلا تا یه تیپ میزنی میری مهمونی یا عروسی م ...

اره خواهر و برادرم به روم نمیزنن ولی تو دلشون حتما اینارو میگن