کسی قرص یونی زینکمصرف کرده؟؟؟؟ ایا اشتها رو زیاد میکنه؟؟ باعث چاق شدن میشه؟؟ اگ ۲ .۳ ماه مداوم استفاد کنم تاثیر میزاره روم؟
هرکی تجربه دار تو رو خدا بگه😢😢😢😢💛
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
منم تجربه کردم سخته یه مدت بی اشتهایی عصبی داشتم استرس ام کمتر شده بهتر شدم برو متخصص تغذیه&n ...
بخاطر عمل نمیتونم تا ۶ ماه دیگ برم ن ورزش ن هم رژیم چاقی.اینجوریم خجالت میکشم جای برم ۶ ماه خیلی زمان زیادیه
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عزیزم اگه میخوای چاق بشی من تجربمو بت میگم یعنی باید این موادو بخوری البته من دکتر نرفتم ولی خوب ۷ ک ...
مرسی گلم .شیر خشک شنیدم ولی نمیدونم دکتر بینی م میزار بخورم یان