2777
2789
عنوان

رنگ مو

530 بازدید | 12 پست

سلام دوستان رنگ مو خریدم 9.32 رنگ شامپاینی بدون آمونیاکه منتها اقای فروشنده گفت دکلره نمیخاد کنی با همون رنگ و اکسیدان خودش مخلوط کن بزن ب موهات رنگ باز میکنه پایین موهام رنگ داره قهوه ای سوخته اس جلو سرمم مشکیه حالا باید دکلره کنم موهامو بعد رنگ بزارم یانه  کسی اطلاع داره؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچوقت دکلره نمی کنم رنگای روشن مثل عسلی روشن و بلوند روشن و اینا با اکسیدان ۹درصد میخرم خودم رنگ ...

من حقیقت چون موهام داغونه گفتم دکلره نکنم گفت ببر لازم نیست دکلره کنی  چون بدون آمونیاکه آسیب ب مو نمیزنه حالا رنگمو بندازم دور یعنی اکسیدان مخصوص خودش ۶ درصده

اتفاقا منم بدون آمونیاک میزنم خیلی راضیم 

یعنی الان رنگ رو با اکسیدان ۶ درصد  مخصوص خودش بزنم جواب میده ؟؟؟به قرمزی نمیزنه رنگش9.32شامپاینی هست اگر مکملی لازم داره میشه بهم بگین تهیه کنم ممنون

یعنی الان رنگ رو با اکسیدان ۶ درصد  مخصوص خودش بزنم جواب میده ؟؟؟به قرمزی نمیزنه رنگش9.32شامپای ...

من چیزی اضافه نمیکنم بهش رنگ مویی که شما خریدی روهم تا به حال استفاده نکردم بالاتر گفتم چه رنگ موهایی میخرم رنگ موی بدون آمونیاک مارک تونی رنگ عسلی روشن و بلوند روشن باهم ترکیب میکنم با اکسیدان ۹ درصد که قهوه ای روشن در میاد آخرش هرکی هم می بینه خوشش میاد