2777
2789

من نذر کردم اگه خوب شدم به بقیه هم بگم خب اصلا از اینجا شروع شد که من قرص جلوگیری برای عادت ماهیانه استفاده کردم قبل از موعد عادت و جوری شد که عادت ماهانم کلا قطع شد برای اون ماه از همون موقع یه درد خفیفی تو کمرم شروع شد دوباره ماه بعد هم این کارو تکرار کردم  تو این مدت سیگار ۳ پاکت میکشیدم روزی و غذا هم درست نمیخوردم بعد دردم شدید شد و میزد به سیاتیک کاملا هم بی توجه بودم پاشنه دار میپوشیدم بعد درد های وحشتناک شروع شد رفتیم از رحم و کمر و کلیه و همه جا سونو و ام آر آی گرفتیم نتیجه این شد که ۳ تا دیسک های کمرم پاره شده بود توجه کنید ۳ تا!!!!!دردش با ده تا قرصم ساکت نمیشد شب تا صبح از درد فریاد میزدم نمیخوابیدم میرفتیم بیمارستان وضعیت منو میدیدن بهم مورفین میزدن ۴ ساعت میخوابیدم بعد درد دوباره میومد سراغم دردش جوری بود که با مورفینم حسش میکردم فقط میتونستم یک کم استراحت کنم نه خواب عمیق خلاصه میکنم من ۸ تا دکتر رفتم که تا عکس منو میدیدن میگفتن حتما عمل جراحی خانم این یکی دو تا نیست ۳ تاست البته بگم که کلا با ویلچر و اینا میرفتم حتی نمیتونستم وایسم ،۵ تا قرص مسکن قوی صبح ۵ تا شب کلی هم بهم کورتون زدن از این چند روزه ها تا ۱ ماهه کلا این دردو برای دشمنم هم نمیخوام برای سرطانی ها هم خیلی دعا کنید اونجا میگفتن درد سرطانی ها هم با مورفین هم ساکت نمیشه...خلاصه دکتر های معروفی هم رفتم بعد دیدم حتی دکترایی بودند که مریضاشون بعد عملم از درد بی تاب بودند اسم نمیارم همه ۸ تا دکتر گفتند عمل بعد ما رفتیم یه دکتری بهم گفت خوب میشه خدا خیرش بده دکتر کامران آزما برام کلی ویتامین نوشت و گفت بعد دوباره بیا در کنارش خودم هم سیگارم رو کم کردم روزی چند تا دونه کلا،کلی پای مرغ و قلم و کشک و اینا هم خوردم کمربندم بستم اینا از دی ۹۹ تا فروردین ۱۴۰۰ بوداینقدر درد داشتم که تو کورونا میرفتم مطب به جز من یک نفر اونجا بود کلا، اینقدرم بد جور راه رفته بودم پای راستم کوتاه تر شده بود عضلاتش منقبض بود کلا،و اینکه نذر خانوم حضرت معصومه هم کردم و خوب شد،بعد ها فهمیدم در طب سنتی راه داره و فصد خون از عرق انسا پا انجام میدن و دلیلی که بهش باور دارم اینه که وقتی درد داشتم پای راستم یه رگی توش بود که وحشتناک درد میکرد و نبض میزد وقتی اون رگو فشار میدادم به پایین ویلچر درد خیلی خیلی کم میشد خلاصه توصیه من اول رژیم غذایی فول ویتامین بعد کورتون ها هم خیلی کمکم کردن از التهاب و دردم کم کردن( کمرم کج شده بود از التهاب )و دکتر خوب که ویتامین های ترمیم دیسک در اختیارتون بذاره و اگر این مشکل بعد از محبوس کردن عادت ماهیانه در خانم ها یا بعد از حجامت نکردن آقایون اونم وقتی مدت ها مرتب حجامت میکردن پیش اومد یا مثلا در اثر استفاده زیاد از سیگارو آلوده کننده های خون اول این روش رو امتحان کنید که مثل من ۲ ماه تمام درد نکشید زیر نظر دکتر متخصص و اینکه یک نذر هم برای حضرت معصومه بکنید ان شاالله خوب میشه و اینکه نترسید اونجا اینقدر منو ترسوندن که من یک مریضی مشابه تو داشتم الان اختیار ادرارم نداره و اینکه پایین ورقه برای من مینوشتن اورژانسی خارج از نوبت باید عمل بشه خلاصه نترسید و ان شاالله خوب میشید

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

خداروشکر عزیزم

کلینیک سینوهه در شریعتی درمانشون با استفاده از روش های نوین هست حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

https://jamalypt.com

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

خیلی ممنونم راستی یه سوال دارم ازت من میخوام برم ام ار ای بدم از پاهام تو ام ار ای مشخص میشه سیاتیکم سالمه یا نه؟ 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم میشه بگید چه ویتامین هایی براتون تجویز کردن؟

دقیقا یادم نیست یکیش قرص کو-کیوتن بود 

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

خیلی ممنونم راستی یه سوال دارم ازت من میخوام برم ام ار ای بدم از پاهام تو ام ار ای مشخص میشه سیاتیکم ...

اگه برات کمر نوشته باشه فقط همون جاست

من بعدا ازش پرسیدم شونه م

گفت باید میگفتی 

اگه برات کمر نوشته باشه فقط همون جاست من بعدا ازش پرسیدم شونه م گفت باید میگفتی 

نه میخوام از پاهام ام ار ای بدم 

بعد تو ام ار ایم مشخصه سیاتیکم سالمه یا نه؟ 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
خیلی ممنونم راستی یه سوال دارم ازت من میخوام برم ام ار ای بدم از پاهام تو ام ار ای مشخص میشه سیاتیکم ...

اونجوری نیست، دیسک که پاره بشه مایع داخلش میریزه روی عصب برای بعضی ها بی حس میکنه برای بعضی ها درد وحشتناک داره ولی اگه همچین دردی داری مراقب باش که کاری نکنی که یهو زیاد آسیب ببینه مایعش هر چی بیشتر بریزه ناجورتر میشه تو ام آر آی آسیب دیسک بین مهره ها و بیرون زدگی یا پارگی مایع دیسک مشخص میشه اگه ریخته باشه روی عصبت یا دیسکت جا به جا شده باشه به عصب فشار میاره که این میشه دلیل درد سیاتیک

الهي به حق همين روز همه بيمارا خوب بشن خدارو شكر عزيزم ميشه بگي چه ويتامين هايي مصرف كردي

یادم نیست گفتم یکیش قرص کو-کیوتن بود

شما کاملا خوب شدین؟فصد هم انجام دادین یانه؟

نه فصد نکردم وقتی رفتم دکتر طب سنتی گفت دیگه از وقتش گذشته اون موقع دردم خیلی کم بود خودمم با پای خودم رفتم مطب گفت خودش به مرور خوب شده ما بیخودی فصد نمیکنیم اگر اولش رفته بودم فصد میکردن

اگه برات کمر نوشته باشه فقط همون جاست من بعدا ازش پرسیدم شونه م گفت باید میگفتی 

مال منو چون نمیدونستن چیه کلا شکم و کمر و کلیه و همه رو چک کردن