2777
2789
عنوان

دیدید دنیا جهانیخت تو لایو درامدش گفت ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 82 پست
راهش چیه😶

خخخ من رابرت کیوساکی نیستما،اما چیزایی که خودم فهمیدم و اموزشایی که دیدم همه رو تو یه جمله بالا گفتم، اینکه: ما بتونیم افراد زیادی رو درگیر خودمون کنیم،یا بعبارتی نیازی از جامعه رو پاسخ بدیم،حالا یا نیاز کوچیکی رو در تیراژ بالا پاسخ بدیم،فرض کن تولید کننده ی خودکاریم و از هر خودکار هزارتومن سود میبریم و ماهانه یک میلیون خودکار تولید میکنیم و میفروشیم خب سود ما میشه ماهی یه میلیارد 

یا نه نیازی که پاسخ میدیم در تیراژ بالا نیست اما نیاز مهمیه مثلا ما یه دستگاه صنعتی تولید میکنیم که قیمتش۳۰۰میلیونه و ۱۰۰میلیون اون سود خالصه که ماهانه ده تا بسازیم و بفروشیم باز یه میلیارد سودمونه 

بهتر از این هیچکی هیچ جا بهت توضیح نمیده😅

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
باز شروع شد همه چیز گرذن خدا بیفته! عزیزم ما تو دنیا هستیما اینجا هرکس راه خودشو می‌گیره میره خوب یا ...

اون از راه حرام پول در میاره میگن خدایا عدالتتو شکر من که هیچ وقت نمیخوام یقرون پول حرم بخورم

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسن ریوندی رو حداقال مثال نزن 😐😐😐😐 از همین دنیا هم بد تره

اصن اونم ب کنار،یه حسن دیگه مثال میزنم،حسن شماعی زاده خواننده،حسن اقامیری اخوند،حسن روحانی 

فرقی نمیکنه کهاصل مطلب رو بگیر 

اینکه کسی بتونه افراد زیادی رو درگیر خودش بکنه خب میتونه از اونا پول در بیاره خیلی خیلی سادس

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
اتفاقا پیجش رو دارم و همه اشم خوندم ولی بازم این مسئله برام درک نمیشه اگه عادل هست خب باید همیشه عاد ...

خب این چیزیه که شاید اشتباه برامون تعریف کردن ممکنه یک لبخند ساده اون آدم فقیر به شخص درمونده ای اندازه بخشش های میلیاردی آدم پولدار براش ثواب نوشته بشه... حتما خدا اینا روهم در نظر می‌گیره کسی که خالق کسی مثل شما هست که این سوال‌ها براتون ایجاد شده حتما فکر جوابشم کرده شما که مخلوقی اینقدر ذهن وسیعی داری حالا فکر کن خالق شما به این موضوعات فکر نکرده؟! 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
اون از راه حرام پول در میاره میگن خدایا عدالتتو شکر من که هیچ وقت نمیخوام یقرون پول حرم بخورم

حرف منم همین بود قرار نیست اینجا تا کسی گناه کرد از آسمون سنگ بندازن براش... تا حدودی اینجا اختیار داریم مشخص بشه چه سبک زندگی ای رو در پیش می‌گیریم

ان شاءالله همه عاقبت به‌خیر بشیم 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
حرف منم همین بود قرار نیست اینجا تا کسی گناه کرد از آسمون سنگ بندازن براش... تا حدودی اینجا اختیار د ...

انشالله عزیزم

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖