2777
2789
عنوان

دیدید دنیا جهانیخت تو لایو درامدش گفت ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 82 پست
واقعا کی فکرش میکرد یه مو نارنجی که یه روزی کلیپ گرفته بود داشت خودش خفه میکرد به خاطر شکست عشقی ساس ...

من از همون کار شناختمش

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
چیه اون بابا ی ماشین خریده ی هفتس کرده تو حلق ملت، ندید بدید باشی همه چی بهت بدن بازم همونی

اون ماشین الان بیست و دو سه میلیارده ها 

تو خوده انگلستان شاید دو سه نفر داشته باشن عزیزم

بعضیا مثل پول خرد هستن پرسرو صدا، اما بی ارزش😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا عدالتتو شکر

باز شروع شد همه چیز گرذن خدا بیفته! عزیزم ما تو دنیا هستیما اینجا هرکس راه خودشو می‌گیره میره خوب یا بد 

بعدا مشخص میشه لیاقت چه زندگی ابدی خواهيم داشت 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
عزیزم میشه بگی خواهرزاده ۱۳ سالت چرا باید اصلا ایشونو بشناسه و دنبال کنه ک الگو هم قرار بده؟؟؟

این کرونا و مدرسه مجازی همه ی بچه های ۷ سال به بالا رو گوشی دار و نت دار کرد دیگه نمیشه ۲۴ ساعته هم چشمت بهشون باشه 

جای این حرفا انفالوش کنید نمیدونم چیه این زن جذابه که انقدر فالور داره

همه هم هی ازش حرف میزنن 

منکه اصلا تا حالا تو صفحش نرفتم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
عزیزم میشه بگی خواهرزاده ۱۳ سالت چرا باید اصلا ایشونو بشناسه و دنبال کنه ک الگو هم قرار بده؟؟؟

عزیز جان مگه میشه نشناسن یاد نداشته باشن هم تو مدرسه خیلی چیزا از همکلاسی هاشون یاد میگیرن عهد شاه وزوزک نیست بچه ها الان به همه چی دسترسی دارن 

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »
افرین،همینکه میفهمی روش پولدار شدن فقط درس و کارمندی و پزشکی نیست از بقیه سه صفر جلویی

از هر چیزی میشه پول دراورد فقط باید جا نزنی

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

[QUOTE=221576876]چی اون انقدر نظرشو جلب کرده[/QUOTایتقد اونو نگا کرده ب مامانش میگه املی ژل نمیزنی دماغ عمل نمیکنی و...در حالی که خداشاهده دماغ خواهرم زبانزد عام و خاصه خود دکتر پوست و مو و زیبایی بش گفته بوده چند ماهه عمل کردی...خواهرزادم دزدکی هی میره نگاش میکنه.دختره خواهرزاده اما..پسرم نیس والا بگم شور نووجونیه

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
باور کن هرچی ک*خل تر باشی و تو مجازی فعالیت کنی از هزارتا دکتر مهندسم بیشتر دنبال کننده داری و پول د ...

اخه یه استاد دانشگاه یه دکتر یه معلم مملکت یه پرستار یه قاضی یه وکیل که بدرد این جامعه میخوره اینقدر درامد نداره بعد این شفته ای با ه ر ز گی و لاسیدن با پسرا چه ثروتی ساخته برای خودش 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

باز شروع شد همه چیز گرذن خدا بیفته! عزیزم ما تو دنیا هستیما اینجا هرکس راه خودشو می‌گیره میره خوب یا ...

دروغ میگم ؟این دنیا اصن عدالت داره ؟یه کارگر زحمت کش ماهی یه تومن زیادش حقوقشه

بعد یه مشت دلقک بیهنر ریخته تو فضا مجازی روزی خداتومن در میارن 

این عدالته؟خاهشن نگید زحمت میکشن که خیلی خنده داره

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

تو تلگرام دیده عکساشو..گوشی نداره با گوشی مامانش میره 

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
باز شروع شد همه چیز گرذن خدا بیفته! عزیزم ما تو دنیا هستیما اینجا هرکس راه خودشو می‌گیره میره خوب یا ...

خب تو همون راه معمولی هم خدا خودش به بعضیا خیلی آسون گرفته تو خونواده ی خوب و ثروتمند به دنیا میان قیافه هاشون خوشگل یکیم میشه بچه ی یه زباله گرد مثلا همون راهی که اولی یه شبه بهش میرسه دومی صدسالم کار و تلاش کنه نمیرسه اینا بی عدالتی نیست ؟