2777
2789
عنوان

میشه؟

91 بازدید | 12 پست

من همیشه هدفی ک داشتم رو نصفه ول کردم و ب هیچی نرسیدم 

همیشه مورد تمسخر دیگران قرار گرفتم حتی خانوادم اما هیچی نگفتم همش میریختم ت خودم 

پارسال کنکور ک هیچ نخوندم اصلا برام مهم نبود اماا امسال

من دارم برای کنکور میخونم ک فرهنگیان بیارم واقعا براش انگیزه دارم چون دوسش دارم ولی اینک بازم دارم تنبلی میکنم هرروز میخونم ولی صب سختمه ک بیدار شم روزایی هم ک دیر بیدار میشم کلی حرص میخورم 

و مشکل بعدم بخاطر اینک من و ابجیم توی ی اتاقیم و اون پنج سال ازمن کوچیکتره اصلاا درکم نمیکنه با دوستاش شروع میکنه بلند حرف زدن خب حواسم پرت میشه یا اینک همش با داداشم ت اتاق دعوا میکنن همش میگم ساکت 

دو س روز هم باهم دعوا کردیم قهر بودیم اما امروز ب مامانم گف ک بگه ب دخترداییم بیاد خونه خب من ب مامانم گفتم ن فردا درس دارم بگو ک جمعه بیاد ابجیمم گف ن من بخاطر این خر😕نمیگم ک ی روز دیگ بیاد خلاصه دوباره دعوا کردیم برداشت بهم گف  ت درستو بخون ک باز مثل پارسال نری دانشگاه ازاد دلم واقعا شکست چون ینی منظورش این بود ت بی عرضه ای🙃

بعدش هم من تصمیم گرفتم اتاقم عوض کنم چون نمیزاره درس بخونم ولی اتاقی نبود ما ی حمام داریم ت حیاط خب کسی اونجا نمیره و اینک مثل ی اتاق کوچیک میمونه درستش کردم ک از فردا برم اونجا درس بخونم ولی همه خانواده ام مسخرم کردن شروع کردن ب خندیدن 

حتی مادرم برداشت گف از کجا معلوم قبول بشی😂💔

بچه ها من دوبار سر دعواهای خیلی بدی حمله عصبی بم دست داد و بازم منو بخاطر اونا مسخره میکنن میخندن شاید اینا شوخی باشع ولی من دلم میگیرع 

میشع من این شیش ماه توی همون حمام بخونم قبول بشم؟ خیلی میترسممم قبول نشم همه مسخرم کنن مخصوصا خانوادم ک دیگ فک کنن واقعا ی بی عرضه ام💔 

برام دعا کنین🙃

پرنقش تر از فرش دلم بافته ای نیست😇💫

چشم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی گم خوشحال باش ولی ناراحت نشو از کاراشون 

همین رفتار ها و کارهای اونا باعث میشه انگیزه بشه برات درس بخونی 

قطعا بخونی موفق میشی 

رشتت چیه؟

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

نزار حرف های خانواده ات تاثیر بدی توی روحیه ات بزارن 

با توکل به خدا و تلاش حتما قبول میشی 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
بخوای میشه تلاش کنی میشه درگیرحاشیه نشی میشه بخون خوب خیلی خوب آزمونهای قلمچی رو بزن و تحلیل کن خیلی ...

چشم غر نمیزنم😂

نمی گم خوشحال باش ولی ناراحت نشو از کاراشون  همین رفتار ها و کارهای اونا باعث میشه انگیزه بشه ...

مرسی ک سلامت باشی

رشتم انسانیه

نزار حرف های خانواده ات تاثیر بدی توی روحیه ات بزارن  با توکل به خدا و تلاش حتما قبول میش ...

ن خیلی ناراحت میشما ولی دیگ دست نمیکشم😅تلاش میکنم ک ان شاءالله قبول بشم

ن خیلی ناراحت میشما ولی دیگ دست نمیکشم😅تلاش میکنم ک ان شاءالله قبول بشم

انشاالله 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز