2777
2789
عنوان

کودک آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 41 پست
شما چکار کردین

خاله ام میخواست شکایت کنه پدرشون در بیاد

ولی چون شوهر خالم زود تر رفته بود کتکشون زده بود در حد مرگ ... گفتن اگه شکایت کنید اونا هم ازتون شکایت میکنن و...

البته به نوعی انتقام گرفتن چون دستشون رو شکست تو دعوا 

ولی در کل خیلی دیوونه بازی بدی بود اگه اینکار نکرده بود شکایت میکردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه بی غیرت خدا اون روزنیاره طرفو تیکه پارش میکنم ..بعد تو اومدی توسایت زنونه نظر میخوای .....😒

زود قضاوت نکن من هم از همون آدم های موجهه هستم ۱۰ سال با همین ریشوها کار کردم مشکل اعصاب و روان گرفتم الان هم همون داغی گذاشتن تو دلم 

توروخدا شکایت کن ابروی اونا میره نه پسرت 

این مسائل رو نمیشه اثبات کرد من مدتی پیش ۱۲ میلیونم رو کلاه گذاشتن چون مدرک درست و حسابی نداشتم طرف رو تبرئه کردن

دلتون خوشه

حالا که پسرتون به شما اعتماد کردن وگفتن خیلی خوبه جو رو برای بچه شلوغ نکنیید  بیشتراذیت میشه وافسرده آرامشتونوحفظ کنییدان شاالله اتفاق بدی نیافتاده باشه بیشترباپسرت دوس شید وباهاش حرف بزنیید بگید که دور ورش چی میگزره واعتمادی نیست   (بهرحال این غریزه هست ونابود نشده توکل دنیا)تا چیزی ازتون قایم نکنه  .من بچم پیش دبستانیه  خانم معلمش بم گفت که الان وقتشع که بهش یاد بدی  اندام های خصوصی و اذیت کردن و...

زود قضاوت نکن من هم از همون آدم های موجهه هستم ۱۰ سال با همین ریشوها کار کردم مشکل اعصاب و روان گرفت ...

نه من متوجه نمیشم ..چه این وری چه انوری....مهمه نیس بهم چی گذشته...من از ریلکسی شما که باهاشون برخورد نکردی حالم داره بد میشه حرص میخورم ....بچه شما پشت پناه نداره انگار کاری که نمیکنی حدقل شکایت کن ...

اصلا حالیم نمیشه بخاطر آبرو  حساب این انگل هارونرسی

یه سوالی با توجه به اینکه این اتفاق برا بچه امون افتاده و اون دو پسر تو ساختمان هستن و خانواده هاشون و توله سگ انکار می کنند بنظرتون ما خونه امون رو جابجا کنیم بهتر نیس