2821
2789
عنوان

عشق یکطرفه...

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 30 پست
پس بیتفاوت باش محلش نذار بذار خودش بیاد طرفت باهم دوست نیستین که پس غرورتو حفظ کن

البته اونم با من خوبه تو محل کار، هوام رو داره اگه ازش کمک بخوام، یه توجه هایی هم نشون میده بیشتر از یه همکار (که حتی همکار خانمم بهم گفت این روت کراش داره) ولی خب الان دیگه یاد گرفتم نذارم به حساب علاقه و بذارم به حساب احترام و شخصیت خودش. 

البته اونم با من خوبه تو محل کار، هوام رو داره اگه ازش کمک بخوام، یه توجه هایی هم نشون میده بیشتر از ...

اصلا و ابدا روی حرف دیگران حساب باز نکن با طناب حرف بقیه نیفت تو چاه تا علاقشو بهت ابراز نکرده 

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین اسی من تجربه دارم که بهت میگم نذار بفهمه دوسش داری وگرنه لهت میکنه مردا همینن لیاقت ندارن بذار ...

آفرین،،، دقیقا همینه،خیلی هاشون بی جنبه ن.

به هر حال اینکه این همه مدت نیومده جلو از این دو حالت خارج نیس: 

یا دوسم نداره

یا بی عرضه س نمیتونه احساسش رو بروز بده

آفرین،،، دقیقا همینه،خیلی هاشون بی جنبه ن. به هر حال اینکه این همه مدت نیومده جلو از این دو حالت خا ...

اعصابم خورد میشه ما دخترا چقد ساده ایم آخه😐تا کراشمون نگامون میکنه میگیم دوسمون داره😂واقعا خدا شفامون بده منکه رد دادم😏

اصلا و ابدا روی حرف دیگران حساب باز نکن با طناب حرف بقیه نیفت تو چاه تا علاقشو بهت ابراز نکرده 

یه چیزی

من خیلی ها رو میبینم طرف با یه خواستگاری سنتی ساده طرف رو بدست آورده، جواب مثبت گرفته و زنش شده، الانم عاشقانه دوسش داره. این روحیه جنگیدنشون فقط واسه من bold. شده،لعنتی های شکارچی 😂

یه چیزی من خیلی ها رو میبینم طرف با یه خواستگاری سنتی ساده طرف رو بدست آورده، جواب مثبت گرفته و زنش ...

😂😂😂

اعصابم خورد میشه ما دخترا چقد ساده ایم آخه😐تا کراشمون نگامون میکنه میگیم دوسمون داره😂واقعا خدا شفا ...

آره بعد از یه سال فهمیدم توهم زدم. 

البته ناگفته نمونه من ازش سرترم، در کنار خولی هاش کلی نقطه ضعف داره، نمیدونم عاشق و دلخسته چیش شدم. 

میترسم همکارام از نگاه هام بهش فهمیده باشن دوسش دارم و لو رفته باشم🙈

آره بعد از یه سال فهمیدم توهم زدم.  البته ناگفته نمونه من ازش سرترم، در کنار خولی هاش کلی نقطه ...

منکه عالم و آدمو باخبر کرده بودم متاسفم که بخاطرش آبروی خودمو بردم😂😏

آره بعد از یه سال فهمیدم توهم زدم.  البته ناگفته نمونه من ازش سرترم، در کنار خولی هاش کلی نقطه ...

مامانم تا حالا چند دفعه دیدتش میگه چرا شلوارش مث کیسه ی دوغه منم گفتم اره خیلی بدلباسه😂😂😂

ای بابا چی شد یه کم تعریف کن مهم نیس، مهم اینه که تو چیزی رو به کسی بخشیدی و چی بهتر از عشق😄

بهت درخواست دادم دوست داشتی قبول کن🥰

مامانم تا حالا چند دفعه دیدتش میگه چرا شلوارش مث کیسه ی دوغه منم گفتم اره خیلی بدلباسه😂😂😂

اینم خییییلی بدلباسه😂😂😂

یه بار یکی از همکارا پیشم گفت آرزومه این شلوارش رو عوض کنه، آخه کوتاهه و یه ساله فقط همین تنشه من تا حالا با شلواردیگه ندیدمش😂😂😂

حالا خوبه با یه تیپ خوب ندیدمش عاشقش شدم، اگه با تیپ خوب ببینمش احتمالا غش میکنم، یا نارنجی پرتقالی چیزی دستم باشه دست خودمو ناخودآگاه میبرم😄😂

اینم خییییلی بدلباسه😂😂😂 یه بار یکی از همکارا پیشم گفت آرزومه این شلوارش رو عوض کنه، آخه کوتاهه و ...

واییییییی جررررررر😂😂😂😂😂