hilda_1400 مدیر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 668 عنوان شپش سر | مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 50 پست سلام برای شپش سر که دوستان گفتن سرکه خوبه و سس ماینز و همینطور شونه ی مخصوص شپش و شامپو و ... لباس ها و روسری ها و بالشت هارو چیکار کنیم؟با چه محلولی بشوریم؟ سطح فرش و مبل هارو چیکار کنیم؟ ࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐ 1400/10/15 | 17:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیکاروبیعار عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 9018 ببین..اینا اصلا فایده ندارد..ما دوسال داشتیم همه اینایی که گفتی امتحان کردیم نرفت.. ولی آخر با سرکه ... واییی😬 من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
حسچشمات عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 7299 دختر منم 3 سالشه گرفته☹️ شامپو دایلیس گرفتم 3شبه زدم براش قعلا ک جواب نگرفتم عزیزم حتما شانه فلزی دندانه ریر لیندا بخر عالی عالی عالی ) بر حموم هر روز با نرم کننده شانه بزن
بیکاروبیعار عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 9018 عزیزم حتما شانه فلزی دندانه ریر لیندا بخر عالی عالی عالی ) بر حموم هر روز با نرم کننده شانه ب ... همین شامپوی دایلیس خودش ی شونه دندونه ریز داره پلاستیکیه. اما خب زیر دوش حما سخته باهاش موهای دخترمو شونه کنم من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
حسچشمات عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 7299 همین شامپوی دایلیس خودش ی شونه دندونه ریز داره پلاستیکیه. اما خب زیر دوش حما سخته باهاش موهای ... عزیزم اونا بدرد نمیخوره شانه لیندا تمام فلزی بخر کمی گرونه ولی آب روی آتیشه شامپوی شپش هم همش چرته بدرد نخور فقط نرم کننده و شانه