2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خو چرا

بدم میومد ازش.حالا یبار مجردیم تو خونمون انباری داشتیم یه سوسک بزرگ از راه پله داشت میمد بالا با داداش بزرگم که ۲۰سالش بود منم ۱۶گرفت داداشم آتیشش زد گذاشت رو پله جنازشو گفت بزار درس عبرت بشه برابفیه سوسکا بالا نیان خخخ

بدم میومد ازش.حالا یبار مجردیم تو خونمون انباری داشتیم یه سوسک بزرگ از راه پله داشت میمد بالا با داد ...

ههههه😂

اگه نذر آقا امام زمان باشه  چقد کمک میکردی برا حاجت روایی💚
میشه کامل توضیح بدی چطور با روغن نارکیل جواب گرفتی ینی چطور زدی؟ روشش رو بگو 

مامانم سرم رو با روغن نارگیل چرب میکرد همزمان شونه میکرد روغن نارگیل سنگین بود اینارو خفه میکرد اگه دور سرتو با پلاستیک ببندی که دیگه بهتر 

ببین..اینا اصلا فایده ندارد..ما دوسال داشتیم همه اینایی که گفتی امتحان کردیم نرفت..

ولی آخر با سرکه وسیله دونه زدیم..بعد موهامونو اتو مو کشیدیم..تخم ها زیر اتو مو میشکستن،خود شپش هام با سرک و سیاه دونه رفتن..

تا چند ماه برید مسافرت و چون توی خونه شما نیستید شپش ها نمیتونن از خون سر تغذیه کنن و میمیرن.

شپش موقعی که سیره می‌ره توی پتو و جاهای مو دار بعد که گرسنه شد می‌ره روی سر از خون سر میخوره دوباره که سیر شد می‌ره اطراف خونه

سرم ضد حشره پریمو از داروخانه بگیر 

این متنو برای یه خانوم که پسرشون مبتلا شده بود گذاشتم الان دیگه کپی کردم برا شمام گذاشتم طبق همین عمل کن

قبلش موهای خودت و بقیه اعضای خونواده رو هم نگاه کن که اگر چیزی بود همتون استفاده کنین اگر که نبود طبق دستور فقط بزن به موهای پسرت قشنگ ماساژ بده بعد کلاهشو بزار سرش بعد نیم ساعت با شونه داخلش تا جاییکه میتونی شونه کن که شپشای مرده بیان بیرون بعدم دوباره کلاهو بزار سرش لباساشم عوض کن لباسایی که الوده نیستن تنش کن بعدم بزار ۸ ساعت یا بیشتر بمونه توی اون تایمی که رو سرشه تماممم خونه رو مبل ها همه جارو، جارو بکش و اسپری حشره کش بزن 

بعدم تمام لباسای پسرتو که میدونی الودن بذار کنار اگه شستنشون ضروریه بنداز ماشین با اب ۶۰ درجه بشوره ولی اگه نمیخوای بشوری بندازشون تو کیسه مشکی دو هفته بذار کنار همه لباسارو بعدم عادی بشورشون 

تمام شونه ها رو تو اب جوش بنداز 

وسایلاشو کامل تمیزو ضد عفونی کن با اب جوش اگه میشه 

بعدم تمام رخت خوابشو روش جارو بکش و دوهفته بذار تو تراسی راه پله ای جایی 

یبار دیگه هم باید سرمو استفاده کنی تو اون تایم باز لباساشو که تنش می‌کنه بنداز ماشین و موهاشم هرروز شونه کن و چک کن موهاشو و اگه تخمی هم بود بکن ازش(این دارو تخماشو میکشه ولی همون مردشم جدا کن)

این کارا رو بکن تمام میشه همون اول

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣

عزیزم فقط شانه دندانه ریز فلزی بخر حتما 

اگه بهترین مواد رابزنی شانه ات خوب نباشی کار بیهوده است 

مال من فقط با شانه و نرم کننده رفتن

لباس و ملحفه ها را هم فقط تو آفتاب داغ بذار نیاز به اسپری کردن نیست یه هفته نشده چیزی نمیمونه