2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 50 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یه دوست داشتم متاسفانه اینا خیلی کثیف بودن تو خونه مادربزرکشون مرغ داشتن بچهاشم همش تو قفس مرغا ب ...

گذاشتی لایکم کن

اگه نذر آقا امام زمان باشه  چقد کمک میکردی برا حاجت روایی💚
نمیره امتحان کردم من موهای دخترمو از بیخ زدم

من ۹سال پیش گرفتم با شامپو ک داروخانه داد مامانمم با شونه هروز محکم شکنش میکرد توی حمامم خودم شامپو میزدم و شانه میکردم کامل رفت

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
من ۹سال پیش گرفتم با شامپو ک داروخانه داد مامانمم با شونه هروز محکم شکنش میکرد توی حمامم خودم شامپو ...

عزیزم من دخترم نه ماهگی گرفت ومنم ازون گرفتم بقول اون خواهر که گفت موهاش مثل ابریشم ولی من نگرفتم بعد شش ماه دیدم من مو هام داره هر ترفندی که بگی رفتم سس مایونز حنا واسپند...شامپو مخصوص شپش لطیفه .... حتی پیف پاف ولی هنوز چندتایی تو سرمن

عزیزم من دخترم نه ماهگی گرفت ومنم ازون گرفتم بقول اون خواهر که گفت موهاش مثل ابریشم ولی من نگرفتم بع ...

عزیزم وقتی میری حمام شامپو ک میزنی با شانه دندون ریز ۵الی ۱۰دقیقه موهاتو شانه کن بعد حمامم بشین داخل آفتاب باز موهاتو با شانه دندونه ریز شانه کن میره انشالله

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

دوستم یه دختر داشت موهاش بور بود ولی به بچش اصن نمیرسید نه لباس قشنگ تنش میکرد نه موهاشو شونه میزد خلاصه دختر دوستم یه چند روزی میومد خونه ما و با دخترم سرشونو رو یه بالشت میزاشتن و کارتون میدیدن و دیگه موهاشونم به همدیگه میخورد از این قضیه کمتر از یک هفته میگذشت که یدفعه دیدم دخترم مدام داره سرشو میخارونه و من باخودم کفتم دخترمن اصن عادت نداره دست تو موهاش کنه اون روز گفتم مامان جون ویشده سرتو نیخارونی کفت آره مامان سرش همش میخره بعد دختر دوستمم بود به دخترم گفتم لابد موهات کثیفه برو حموم درحالیکه دخترمو دوروز یبار میبرفت حموم نهایت سه روز تو این فاصله لی که حموم بود به النا دختردوستم شک کردم گفتم الی بیا یه لحظه موهاتو ببینم دوتاخودکار دستم گرفتم شروع کردم گشتن تو موهاش دیدم بعله موهاش پراز شپشه دارن رژه میرن خدامیدونه چقد من ترسیدم چون خیلی خیلی استرسیم دخترم از حموم اومد حوله روسرش بعد قسمت جلو موهاش بیرون بود کمی رفتم بادقت دیدم تخم شپش پره رو موهاش خدلیا همینجوری میزدم روسرم 

عزیزم وقتی میری حمام شامپو ک میزنی با شانه دندون ریز ۵الی ۱۰دقیقه موهاتو شانه کن بعد حمامم بشین داخل ...

عزیزم من هروز همین کارو میکنم دوتا شامپو تموم کردم خسته شدم😭

دوستم یه دختر داشت موهاش بور بود ولی به بچش اصن نمیرسید نه لباس قشنگ تنش میکرد نه موهاشو شونه می زد ...

خوب چکار کردی

عزیزم من هروز همین کارو میکنم دوتا شامپو تموم کردم خسته شدم😭

ببین گلم حموم که میری نرم کننده فراوون بزن به سرت ماساژ بده بهد با شونه دنده ریز یه این مخصوصا یه لکن بزار زیر سرت هی شونه کن میبینی شپشا ریختن تو لگن یواش یواش کفو بادستات خالی کن آب لگن آروم بریز بعد ته آب میبینی شپشا افتادن ولی برای تخم شپش باید یکی سرتو بگرده تا تموم شن هرروز برو حموم این کاراروکن تا اون بچه شپشایی که از تخم دراومدن بیفتن ازسرت

من اولین کاری که کردم موهای دخترمو پسرونه زدم و انفقد سرش پر از تخم شپش شده بود یکماه کارم شده بود گشتن موهاش خداروشکر تموم شد ولی خودمم ازش کرفتم با همین نرم کننده شپشام رفت موهامم بلند بود راستی آخرین شپش روی سردخترم دیدم قد یه مورچه بود جلوم وایساده بود داشت حرف میزد که از جلو موهاش داشت نیومد روپیشونیش بایه حرکت گرفتنش آتیشش زدم 

من اولین کاری که کردم موهای دخترمو پسرونه زدم و انفقد سرش پر از تخم شدش شده بود یکماه کارم شده بود گ ...

چرا اتییش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز