2777
2789

سلام 

بعد از حدود ۳ ماه دوست پسر سابقم پیام داد( خودش کات کرده بود) پیامش معمولی و احوال پرسی بود بعد گفت تلفنی صحبت کنیم 

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادی صحبت کرد ولی گفت تو رابطه ای رفتی یا نه منم گفتم نه گفت چرا خب میرفتی منم گفتم دلم نخواست

بعد گفتم خودت چی گفت منم نه 

من الان‌نمی دونم چرا پیام داده

دختر خانوما کسی تجربه داشته؟

اقایون نظر شما چیه؟

محلش نده. رفته دور هاشو زده برگشته. بلاک و تمام

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

عادی صحبت کرد ولی گفت تو رابطه ای رفتی یا نه منم گفتم نه گفت چرا خب میرفتی منم گفتم دلم نخواست بعد ...

رفته کسی گیرش نیومده برگشته

هیچ وقت چیزی رو که بالا آوردی دیگه نخور 

دوباره عق ت میگیره

رفته کسی گیرش نیومده برگشته هیچ وقت چیزی رو که بالا آوردی دیگه نخور  دوباره عق ت میگیره

حاوی مقدار زیادی حق👌

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

رفته کسی گیرش نیومده برگشته هیچ وقت چیزی رو که بالا آوردی دیگه نخور  دوباره عق ت میگیره

گفت دوستم بهم یه دختر پیشنهاد  داد ولی من جوابشو نداد

اصلا نمی دونم قصدش چیه نمیگه دوست دارم نه چیزی

اخه من دوسش دارم هنوز رابطمون خیلی الکی تموم شد خیلی اروم بدون یک ذره بی احترامی یا بلاک 

نزدیک سه سال باهم بودیم

گیج شدم

به نظرتون هیچ حسی بهم نداره؟